Susurlukspor mutlu ve umutlu

Susurlukspor mutlu ve umutlu

Susurlukspor, maliyeti en düşük, başarısı ise yüksek amatör spor kulüpleri arasında ilk sırayı aldı.

Susurlukspor Kulübü Başkanı Seçkin Arık, “Kökü 1920’li yıllara dayanan kulübümüzü kapanma aşamasında, sahipsiz kalmaması için aldık. Bugünlere getirerek başarılı olması için çalışıyoruz” dedi.

İçinde bulunduğumuz 2021-2022 sezonunda yer aldıkları Balıkesir Süper Amatör Lig’de önce kümede kalmak için yola çıktıklarını belirten Arık, şu değerlendirmede bulundu:

“Ancak oyuncularımızın kimyası tuttu. Halen ilk yarısı sona eren ligde, grubumuzda beşinci sıradayız ve liderle aramızda 8 puan fark var. Bu başarıyı anlamlı kılan ise kadromuzda yer alan 11 futbolcumuzun 9’unun altyapımızdan gelen Susurluklu çocuklarımız olmasıdır.”

Çok az maliyetle kurdukları takıma önümüzdeki günlerde “nokta” transferler yaparak zirve mücadelesini sürdürmek istediklerini vurgulayan Arık, şunları söyledi:

“Stadımızdaki yenileme çalışmaları uzun süredir tamamlanamadı. Teslim tarihinin üzerinden 120 gün geçmesine karşın hâlâ maçlarımızı sahamızda oynayamıyoruz. Bu nedenle tüm maçlarımızı deplâsmanda oynuyoruz. Sahamızın 31 Ocak’ta teslim edileceği bildirildi. Sahamızın zemini sentetik olacak.”

Futbolun yanı sıra 14-15 yaş grubu için basketbol alt yapısı oluşturduklarına işaret eden Arık, “Önümüzdeki dönemde bisiklet ve taekwondo sporunu da başlatacağız. Halen altyapımızda 300 dolayında çocuğumuz bulunuyor” diye konuştu.

SPOR TOTO’DAN BÜYÜK DESTEK

Türkiye’deki amatör spor kulüpleri arasında Spor Toto teşkilatından forma desteği verilen tek kulüp olduklarına dikkati çeken Susurlukspor Kulübü Başkanı Seçkin Arık, şunları söyledi:

“Geçtiğimiz günlerde Susurluk’u Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu ziyaret etmişti. Burada kendisiyle görüşerek kulübümüze destek istedik. Sayın Bakanımızın talimatıyla kulübümüze Spor Toto teşkilatı tarafından forma desteği verilerek önemli bir maddi katkı sağlandı. Böylece Spor Toto’nun katkısını alan ülkemizdeki tek amatör spor kulübü olduk. Sayın Bakanımıza ve Spor Toto teşkilatına teşekkür ediyoruz.”  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Susurlukspor mutlu umutlu
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı