SUSURLUK SPOR NAĞMAĞLUP İLK YARI LİDERİ

SUSURLUK SPOR NAĞMAĞLUP İLK YARI LİDERİ

Susurluk spor futbol takımı hedefinin şampiyonluk olduğunu Süper amatör ligi birincilikle şampiyon bitireceklerini ant içtiler.

    Balıkesir süper amatör liginde Susurluk spor namağlup olarak ilk yarının lideri: Yaptığı bütün maçları kazanan Susurluk spor futbol takımı hedefinin şampiyonluk olduğunu Süper amatör ligi birincilikle şampiyon bitireceklerini ant içtiler. 

İlk yarının tamamını deplasman da oynayarak Susurluk stadının suni çime dönüştürülmesi nedeniyle adeta deplasman takımı haline gelmişti. Susurluk stadyumu açılınca kendi seyircisi önünde mücadele etmeye başladı. 

Susurluk seyircisi de her maçında arkalarında Susurluk ‘lu seyircisinin desteğini hissederek sahaya çıkan takım galip gelerek seyircisini sevindirdi kendileri de lider koltuğuna adını yazdırdılar.

 İkinci yarı maçlarına da hırslı hazırlanan Susurluk spor hedefe az kaldı diyerek azimle mücadele edeceklerini belirttiler.  

    Ligin İlk yarısının son maçını Balıkesir Yeni Sanayi spor ile kendi seyircisi ve sahasında oynayan Susurluk spor maça şu kadro ile başladı; Kalede Samed, Yusufcan, Burak, Erkan, Furkan, H.Ömer, Gökhan,  Şerif, MAkif, Bilal, Ömer on biri ile Yenisanayi Spor ise kale de Özcan, Emre ,Ömer, Enes, Hasan, Üzeyir , Burak, Görkem, Ersel, Oğuzhan, Emircan ilk onbiri ile saha çıktılar. 

Orta hakemliğini Oğuzhan KEÇECİ ve yardımcı hakemler Burak KALKAN ve Görkem HASIRCI’nın yönettiği maçta Susurluk spor 5. Dakikada Tamer Cingöz’ün golü ile 1- 0 öne geçti,

9. Dakikada yine Tamer CİNGÖZ’ün ikinci gölü ile takımını 2-0 öne geçiren Tamer geçen hafta da iki gol atarak takımını galip gelmeye götürmüştü. 

16 . dakika da Yeni sanayi spor kornerden gelen topu 5 numaralı oyuncusu Hasan KONTAŞ skoru 2-1 yaptı. İlerleyen dakikalarda Susurluk spor penaltı kazandı. 

Ancak penaltı atışını gole çeviremeyen Susurluk spor saldırgan bir tavırla maça asıldılar. 

Dakika 70 te güzel bir vuruşla İbrahim maçın skorunu belirleyerek 3-1 ile maç sonuçlandı. İlk yarı Lideri Susurluk spor namağlup olarak ligin ilk yarısını tamamladı.  İbrahim PAMUKÇU Susurluk 



Anahtar Kelimeler: SUSURLUK NAĞMAĞLUP LİDERİ
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı