SUSURLUK BELEDİYESİ ŞEHİT VE GAZİLERİNİ UNUTMADI

SUSURLUK BELEDİYESİ ŞEHİT VE GAZİLERİNİ UNUTMADI

Susurluk belediyesi Şehit aileleri ve Gazilere 18 Mart Çanakkale şehitlerinin 107. Yıl anma gününde dayanışma ve kaynaşma yemeği düzenledi.

         Her yıl düzenli olarak Susurluk Belediyesi ve Susurluk Kaymakamlığının organize ettiği Şehit ve Gazilerimize 18 Mart Çanakkale şehitlerinin 107. Yıl anma gününde dayanışma ve kaynaşma yemeği düzenleyerek halkın şehit ve Gazi aileleri ile bütünleşmesini amaçlayan yetkililer Susurluk Park düğün salonunda verilen yemeğe çok sayıda katılım sağlandı. Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY; yardımcısı Sibel SARI; Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, Daire amirleri İlçe milli eğitim müdürü Sami AKOĞLAN; İlçe emniyet müdürü Mehmet ÇATAK; Jandarma ilçe komutanı ve Siyasi Partilerin ilçe başkanları belediye meclis üyeleri, Mahalle muhtarlarının da hazır bulunduğu yemek te ; Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY bir konuşma yaparak “ Çanakkale Zaferi sadece milli, tarihimizin değil, insanlık tarihinin unutulmaz bir destanıdır Selam olsun Çanakkale yi Çelikten bir kaleye döndüren şanlı şehitlerimize” diyerek coşkulu bir konuşma yaptı .

İlçe Kaymakamı Muammer KÖKEN de  günün anlam ve önemini belirten konuşma yaparak Şehit ve Gazilerimizin her zaman devlet olarak yanında olduğunu belirterek misafirlere afiyet olsun dileklerinde bulundu. Yemek sonrası şehit ve Gazi yakınları hoş sohbet havası içinde mutlu ve huzurlu bir şekilde düğün salonundan ayrıldılar. Gazilerimize hizmet araçlarını tahsis eden Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY evlerine kadar ulaşmalarını sağladılar. Gaziler bu tür etkinliklerle ve evlerimizde zaman zaman bizleri ziyaret eden tüm Yetkililerden Allah razı olsun temennisinde bulundular.   İbrahim PAMUKÇU  ( Susurluk) 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı