Sürpriz evlilik teklifi göz yaşarttı

Sürpriz evlilik teklifi göz yaşarttı

Mesai arkadaşına sürpriz bir Şoow'la evlenme teklif etti.

Erdek Şok Market personeli Ediz Can, aynı işyerinin Bandırma şubesinde görevli Merve Avcı ile mesai arkadaşlığını hayat arkadaşlığına dönüştürmek istemesi mutlu bir başlangıcın ilk adımı oldu.

Ediz Can, kız arkadaşı Merve Avcı'ya, mesai çıkışı deniz kenarında oturma teklifi ile başlayan serüven Erdek Cuğra'da bulunan Erdinç Tatil evleri plajında hayat arkadaşlığına dönüştü.

Ediz Can'ın evlilik yolundaki kararlılığına onay veren arkadaşları, bunu tatlı bir sürpriz ile taçlandırma istekleri Cuğra Erdinç Tatil evleri plajında senaryo edildi.

Merve ile Ediz gün batımında gelidkleri sahilde maytaplar patladı, mumlar yakıldı, havai fişekler atıldı ve hazırlanan platformda Ediz, Merme'ye "Benimle evlenirmisin." dedi.

Merve'nin "Evet" cevabı parmağına takılan tek taş yüzük, başına takılan taçla bir ömür boyu birlikte olmasın ilk adımı olarak sürpriz organizasyona tanık olmak için gelen arkadaşlarının alkış yağmuru ile onandı.

Merve ile Ediz'in mesai arkadaşlığındaki seviyeli arkadaşlıkları, hayat arkadaşlığı yolunda tescillenirken, mutlu başlangıcın aktörleri tüm bekar arkadaşlarına şans dilemek kaldı.



Anahtar Kelimeler: Sürpriz evlilik teklifi yaşarttı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false