SÜRAT ve DİKKATSİZLİK KAZA GETİRDİ

SÜRAT ve DİKKATSİZLİK KAZA GETİRDİ

Kentin en yoğun araç ve yaya trafiğinin yaşandığı İsmet İnönü Caddesi’nde bir motosikletin çarptığı Z.Y. (34) adındaki genç bir kadın ağır yaralandı.

Gün geçmiyor ki motosiklet kazaları olmasın. Kentin en yoğun araç ve yaya trafiğinin yaşandığı İsmet İnönü Caddesi’nde bir motosikletin çarptığı Züleyha Yılmaz  (34) adındaki genç bir kadın ağır yaralandı. 

Çok süratli gittiği iddia edilen 35 BOC 004 plakalı motosiklet sürücüsü Talha S. (28), karşı kaldırıma geçmeye çalışan Züleyha Yılmaz'a hızla çarptı.  Talha S. genç kadının birden önüne çıktığını iddia etti. Olay anını görenler ise motosiklet sürücüsünün genç kadına çok hızla çarptıktan sonra kaldırımdaki  aydınlatma direğine de çarptığını ve kaskı sayesinde yaralanmaktan kurtulduğunu söylediler.

Motosiklet sürücüsü Talha S.’nin endişeli gözlerle yaralı kadının başından ayrılmaması dikkat çekti. Olay yerine gelen 112 ambulans ekibi yerde  baygın yatan kadını tedavi edilmek üzere Bandırma Araştırma ve Eğitim Hastanesi’ne sevk edildi.

 Bandırma Araştırma ve Eğitim Hastanesinde müşahede altına alınan Züleyha Yılmaz'ın kırılan bacağı için ameliyata alındığı öğrenildi. ERDEM ÖZCAN



Frk
9.04.2024 21:18:42
Kuryeler motosikletler trafik canavarı onlar için trafik kuralı yok kaldırımdan sağdan soldan geçiş üstünlüğü var

Murat Barut
11.04.2024 00:05:55
Motor pert Yaralı vatandaşımıza geçmiş olsun Motorcu arkadaşları ve trafikte aceleci olanlaro daha dikkatli olmaya davet ederim

Anahtar Kelimeler: SÜRAT DİKKATSİZLİK GETİRDİ
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı