SÜPER LİG İÇİN START VERDİ

SÜPER LİG İÇİN START VERDİ

Süper ligin ilk antrenmanını yapan Balıkesirspor 2014-2015 futbol sezonunun startını verdi.

Dün Ali Hikmet Paşa spor tesislerinde Süper ligin ilk antrenmanını yapan Balıkesirspor 2014-2015 futbol sezonunun startını verdi.  18.00’de gerçekleşen antrenman 15 oyuncu ve teknik ekiple gerçekleşti. Geçen seneden kadroda yer alan 12 oyuncunun dışında Manisaspor’dan alınan Bülent Cevahir, Murat Gürbüzerol, Eray Ataseven’de takımla çalıştı. İlk antrenmanda Emrullah Şalk, Ertuğrul Furkan, Bülent Cevahir, Murat Gürbüzerol, Eray Ataseven, Aykut Çeviker, Burak Çalık, İlhan Depe, Hasan Hatipoğlu, Kerem Can Akyüz, Sinan Uzun, Muğdat Çelik, Ali Öztürk, Umutcan Yüksel, Uğur Akdemir yer aldı.

ERTEKİN” HEDEFİ OYUNCULARIMIZ BELİRLEYECEK”

Balıkesirspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin sezonun ilk antrenmanı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ertekin geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda hedefi oyuncularının belirleyeceğini söyledi.

Ertekin” Bu sezon Süper Lig’de mücadele edeceğiz. İnşallah hepimiz için hayırlı olur. Şu an 3 yeni oyuncu takımda antrenmanlara başladı. Diğer transferlerimizde gün gün takıma dahil olacak. Ben geçen yılda aynı şeyi söylemiştim. Bu yılda aynı ifadeleri kullanacağım. Hedefi yine oyuncularımız belirleyecek. Transferler tamamlandıktan sonra oyuncularımızla konuşacağız ve hedefi onların belirlemesini isteyeceğiz. Haftasonuna kadar günde 2 antrenmanla devam edeceğiz. Daha sonra Bolu’da kampa gireceğiz. İkinci kamp dönemi de Bolu’da yapılacak.  23 yada 24 kişilik kadro yapmayı düşünüyoruz. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Görüşülen oyuncular var. Bolu kampına kadar transferi bitirmeyi düşünüyoruz. Yabancı konusunda ise ille 5+3 kuralını dolduracağız diye bir durum söz konusu değil. 5+1’de de kalabiliriz. Önemli olan hangi kalitede oldukları ve bize ne kadar katkı sağladıkları, biz kulübün imkanları doğrultusunda en iyisini yapacağız” şeklinde konuştu.

BAŞKAN AKTÜRK” SÜPER LİGE RENK KATAN BİR BALIKESİRSPOR İZLETECEĞİZ”

Sezonun ilk antrenmanı öncesinde açıklamada bulunan Tuna Aktürk Balıkesirspor’un Süper Lige renk katan bir takım olacağını ifade etti.

Aktürk” 2014-2015 sezonunun hazırlıklarına başladık. Transfer ettiğimiz oyuncular ve geçen yıldan devam eden arkadaşlarımız ile çalışmalarımız başladı. Kulusic, Nuno ve Abdulhamit izinliler onlarda Çarşamba günü kadroya dahil olacaklar. Onun dışında Bucaspor’dan Okan Alkan ile görüşmelerimiz son aşamaya geldi. Birkaç gün içinde netleşecek. Bir ortasaha, bir forvet arkası ve bir santrafor alarak transferi tamamlamayı düşünüyoruz. Ben Balıkesirspor’un bu yıl Süper Lige renk katan bir takım olacağına inanıyorum. Bunu tüm ülke kamuoyuna göstereceğiz. Taraftarımızın desteğini arkamıza alarak özellikle iç sahada çok heyecanlı maçlar oynanacağını düşünüyorum. Lalawele ve Karikari konusunda biz kulüpleri ile anlaştık fakat oyuncuların ekstra istekleri nedeniyle görüşmeler devam ediyor. Birkaç gün içinde bu isimlerle de olumlu yada olumsuz sonuç alacağız. Rıza Efendioğlu’da yeni sezon ki kadroda teknik ekip tarafından kadroda düşünülmüyor. Bugün ki antrenman da da yeni kalecimiz takımla çalışmalara başlayacak. Ama şu an için isim vermiyorum sürpriz olsun” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: UMUT ÇINAR



  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı