Start verildi.

Start verildi.

7 Aday adaylı CHP de 9 Kasım`da ön seçime gidiliyor.

2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde Belediye başkanlığı adaylığı için, aday adaylıklarını açıklayan yedi isim arasında 9 Kasım Cumartesi günü yapılacak ön seçim ile aday belirlemesi yapılacak.

Öğretmen emeklisi Gültekin Mutlu, Doktor Selim Panç, Emekli Asker ve İl Genel meclisi üyesi Ahmet Göçmez, Eski ilçe Başkanlarından Kuyumcu Metin Ok, Eski ilçe başkanlarından ve Belediye başkan yardımcıları Dursun Mirza, Ozan Onur ve Belediye Başkanı Sedat Pekel arasındaki parti içi yarış üyelerin tespiti ile sonlanacak.

9 Kasım Cumartesi günü mesai saatleri içinde 08.00/15.00 arasında CHP ilçe örgütünde yapılacak ön seçimde partiye üyesi yaklaşık 2 bin kişi oy kullanacak.

İşte CHP nin aday yoklama takvimi

 

CHP`de yerel yönetimler seçimi aday adayları eğitimlerinin bu hafta Ankara, İzmir ve Zonguldak`ta yapılacak programlarla süreceği bildirildi.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, yaptığı yazılı açıklamada, 26-27 Ekim`de, Ankara`da beşinci kez yapılacak eğitimde, Konya, Kayseri ve Ankara`dan 150`ye yakın katılımcının hazır bulunacağını belirtti. 

 

Aynı tarihlerde İzmir`de de eğitimlerin süreceğini, İzmir`deki altıncı eğitim programına da Manisa, Balıkesir ve İzmir`den 250 aday adayının katılacağını aktaran Sarı, 27 Ekim`de Zonguldak`ta yapılacak ilk eğitime ise Sinop, Karabük,Bartın ve Zonguldak`tan yaklaşık 100 aday adayının katılacağını kaydetti.

 

Düzenlenen bu eğitimlerde yaklaşık 500 katılımcının önümüzdeki yıl yapılacak yerelseçimlere hazırlanacağını aktaran Sarı, şöyle devam etti:

 

"Ankara ve İzmir`de iki, Zonguldak`ta bir gün sürecek eğitim çalışmalarında katılımcılar, etkili iletişim becerileri, halkla ilişkiler ve propaganda derslerinin yanında; sosyal demokrasi ve yerel yönetimler, yeni Büyükşehir Yasası, kentsel dönüşüm, muhtarlık gibi yerel yönetimlerle ilgili teorik dersler alacak ve tartışma, değerlendirme bölümüyle birlikte programı tamamlayacak." 




aliosman genç
25.10.2013 01:50:41
yeniler gelsin artık

  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false