Sporla başladı, sinemada karar kıldı.

Sporla başladı, sinemada karar kıldı.

Bandırmalı Hakan Eksen, televizyon dizilerinin aranan karakteri oldu,

 

Bandırma´da okuyup yüksek okulu için Kocaeli´ne giden Hakan Eksen, Bandırma´ta başladığı futbol yaşamını profesyonelliğe kadar taşıyıp akademik olarak da karıyer edinmesine karşın, yıllar sonra futbol´u bırakıp film dünyasına adım atarken gelinen noktada aranan karakter oldu.

/resimler/2017-12/14/1719221770833.jpg

Bandırmalı sanatçı Hakan Eksen Memleket hasreti ile geldiği Bandırma´da Gazeteciler cemiyetine konuk oldu. Bandırmalı sanatçı Hakan Eksen ile Ozan Ertuğrul konuştu.

Televizyon kanallarında Kurtlar vadisi dahil birçok dizide rol alan Bandırmalı Hakan Eksen şu anda TRT ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan ?Kalk Gidelim´ adlı aile komedisinde rol alıyor.

Lise yıllarında Bandırma´da sporcu kimliği ile ön plana çıkan ve genç yaşta Bandırmaspor´un A Takımı kadrosunda da maçlara çıkan Eksen, üniversite eğitimini Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda tamamladı. Ortaokul ve lise yıllarında Bandırma´da tiyatrolarda da rol olan Hakan Eksen üniversite yıllarında da çeşitli etkinliklerde sunuculuk yaptı.

Bugüne kadar Mezarlık, Mezarcı, Ateş, Taş Mektep sinema filmlerinde rol alan, Karadayı, Kurtlar Vadisi gibi popüler dizilerde de oynayan Eksen, TRT ekranında yayınlanan ?Kalk Gidelim´ adlı dizide rol almaya başladı. 

/resimler/2017-12/14/1729069907160.jpg



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu