Spor müdürü taşın altına elini koydu.

Spor müdürü taşın altına elini koydu.

``Bandırma, Gençlik ve Spor kenti olmalı``

Bandırma Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Hüseyin Elüstü Bandırma`daki gençlik ve spor etkinliklerinin ivme kazanması noktasında bir dizi çalışma başlattı.

Müdür Elüstü, Bandırma`daki spor tesislerinin yetersizliğinin sportif anlamda yeteneklerin öne çıkmasına şans tanımadığını belirterek Sponsörlük anlaşmaları ile Bandırma`daki spor tesislerini aktif kılmak istediğini belirtti.

Elüstü, bu anlamda kısa bir süre önce yapımı tamamlanarak kendilerine teslim edilen kale arkası tribün altında bulunan 3 ayrı salonda değişik kategorilerde aynı anda spor faaliyetleri yapılabileceğini, bu salonlardaki eksikliklerin sponsörler aracılığı ile giderilerek hizmete sokmak istediklerini vurguladı.

Elüstü, 17 Eylül stadyumunu tümüyle ele aldıklarında sporun tüm dallarını yapabilme olanakları bulunduğunu bu noktada Halk Eğitim benzeri kolektif çalışma ile ilçe spor müdürlüğü olarak temin edecekleri antrenörler vasıtası ile her dalda kurslar açıp, gençliğin tercih edeceği dallarda spor yapmalarına olanak sağlamak istediklerini belirtti.

Elüstü, Korozman`da bulunan Çelikspor`a tahsisli antrenman sahasının, sentetik çime dönüştürülerek burada sanayide olduğu gibi, hem maç, hemde antrenman yapama olanağı yaratmak istediklerini, Bununla birlikte yerel yönetim tarafından spor adası olarak belirlenen stat çevresinde doğal antrenman sahaları, Sanayi Sentetik stadına tuvalet yapılması, soyunma odaları, saha çevresi, tribün düzenlemesi, skorboard konulması gibi olmazsa olmazların envanterlerini çıkartarak, bu noktada kendisi ile sponsörlük ve fikir arkadaşlığı yapacak yürekli spor sevdalılarına ihtiyaç duyduğunu kaydetti.

Elüstü, Kendisi de bir Bandırma`lı olarak Bandırma geçmişten günümüze uzanan spor dünyasının olumsuz makus tarihini değiştirmek istediklerine işaret ederek, ``Sporun her dalında hizmet verecek okul statüsünde, gençlik merkezi oluşturmak istiyoruz, Bu noktada ilçe müdürlüğü olarak bizim bütçemiz yok,  bölge müdürlüğümüz imkanlar çerçevesinde katkıda bulunacak,  Sponsörlük anlaşması ile bu beklentilerimizi karşılayacak olursak hem Bandırma gençliği kazanacak, hemde kentte ticaret yapan firmalar ivme kazanacak, tesislerde reklamı olacak işletmeler burada karlı çıkacak.`` dedi.

İlçe spor müdürü Elüstü, uzun yıllar kömürle ısıtılan stat kaloriferlerinin yeni bir proje ile doğalgaz`a dönüştürüldüğünü kazan ve bağlama projesinin ihale edildiğini, parasının çıktığını şu anda teklif alma noktasında olduklarını söyledi.

Elüstü, sponsörlük anlamında fikir ve katkı sağlayacak iş ve işletme çevrelerini spor tesislerinin uygun noktalarında reklam yapmaları için olanak tanıdıklarını, ayrıca bunun kent gençliğine sunulacak bir hizmet olması nedeni ile ulvi bir davranışa katkı anlamını taşıdığına işaret etti.  

Elüstü, yukarıda ifade ettiği konularda kendisine fikir ve sponsörlük noktasında katkı verecek herkezle görüşmeye hazır olduklarını, hatta bir çok dalda açmayı planladıkları kurslar için antrenörlerinin dahi hazır olduğunu kaydetti.

 



fikri
24.01.2014 09:24:51
Şimdi Hüseyin Elüstü ne buradan söylüyorum Edincik te 22 dönüm yeriniz var. belki yeni öğrendin burası mezbelelik burayı düzenleyin bir sentetik çim saha yapın? Edincik yeniden eski futbolcu yetiştiren merkez olsun. gençler sokak aralarından kurtulsun.

  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı