Sosyal market açıldı

Sosyal market açıldı

tarafından “Sosyal Market Giyim Eşyaları Projesi”nin yedincisi Paşabayır Mahallesi’nde gerçekleştirildi

Bandırma Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Kadın Kolları tarafından “Sosyal Market Giyim Eşyaları Projesi”nin yedincisi Paşabayır Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Bandırma Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Kadın Kolları tarafından “Sosyal Market Giyim Eşyaları Projesi”nin yedincisi Paşabayır Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Amacı ihtiyaç sahiplerine ulaşmak olan projenin açılışına Bandırma Belediye Başkan Vekili Nüvit Erten, CHP İlçe Başkanı Hüseyin  Bahar, Kadın Kolları Başkanı  Durdugül Öztürk, Paşabayır Mahallesi Muhtarı Belgin Şentürk ile kadın kolları üyeleri katıldı.

Belediye Başkan Vekili Nüvit Erten’de açılışta yaptığı konuşmada, öncelikle kadın kollarını çabalarından dolayı kutlayarak şunları aktardı:

“ Gerçekten sosyal marketler , kentin hayatına dokunan yapılanmalar. Bu  konularda önemli olan insanların arasında dayanışmayı sağlamak.  İnsanlar arasındaki sosyal dayanışmayı yükseklere taşımak, ihtiyacı olan insanlarla da omuz omuza yan yana olabilmek. Gülen yüzler olsun, gülmeyen yüz kalmasın diyoruz. “

CHP İlçe Başkanı Hüseyin Bahar:

“ Bandırma’da artık Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kollarının bir rutini haline gelen Sosyal Market açılışımızı bu seferde Paşabayır Mahallesi’nde yapıyoruz. Daha öncede Ayyıldız , 100. Yıl ve  Kayacık Mahallesi’nde defaten gerçekleştirmiştik. Dediğim gibi artık bu kadınlarımızın rutini haline geldi. Burada emekleri geçen, Kadın Kolu Başkanımız, kadın kollarımız, muhtarımızın büyük emekleri var. Bu eşyaları bize sağlayan partililerimizin halkımızın destekleri var. Hepsine çok çok teşekkür ederim. Bundan sonrada Sosyal Market çalışmalarımız kadınlarımızın öncülüğüyle devam edecektir.”

CHP Kadın Kolları Başkanı Durdugül Öztürk, Sosyal Market projesinin yedincisini gerçekleştirdiklerini belirterek şunları aktardı:

“İhtiyaç olan mahallelerde muhtarlarımızla, parti temsilcilerimizle irtibata geçerek ihtiyaç sahiplerini tespit ederek, o mahallelerde talep üzerine bu projemizi gerçekleştiriyoruz. Kişilerden gelen yardımları biz arada köprü olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz, Amacımız sadece insanlara halka hizmet”

Açılışı ardından ihtiyaç sahipleri beğendikleri giysileri seçerek  evlerine döndüler. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: Sosyal market açıldı
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli