SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

İmza törenin ardından birlikte pasta kesildi ve halk oyunları gösterisi izlendi.




Vali Ahmet TURHAN,  Bem-Bir-Sen Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası ile İl Özel İdaresi personeli için Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesini imzaladı.

Özmerkez İGM Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Vali Ahmet TURHAN, Bem-Bir-Sen Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendika Genel Başkanı Mürsel TURBAY, İl Genel Meclis Başkanı Ramazan BAHÇAVAN, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin DENİZ, Bem-Bir-Sen Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendika İl Yönetim üyeleri katıldı.

Sosyal Denge Tazminatı Sözleşme imza töreninde konuşan Vali TURHAN,  Valiliğimiz ve sendikamız arasında güzel bir süreç yaşandı. İmzalanacak akde ulaşıldı. Bu çalışmalar her şeyden önce kanunların verdiği takdir ve sınırlar içerisinde yapılmış bir çalışma. Özel İdare bütçemiz gözönüne alınarak yapılmış bir anlaşma. Geçen yıl yapılmış sözleşmenin üzerinde iyi bir artış yapıldı. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Bem-Bir-Sen Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendika Genel Başkanı Mürsel TURBAY, sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek yaptığı konuşmasında  Sosyal Denge Sözleşmesi Türkiye genelinde İl Özel İdarelerimizde çalışan personellerimize durumlarını biraz daha iyileştirmek, verimi artırmak amacıyla işverenle iş gören arasındaki bu güzel diyalogun devam etmesi ve çalışmaların daha verimli olması için sözleşmeyi imzalıyoruz. Bu sözleşme biz çalışanlarımızın hak ve menfaatlerini koruduğumuz için genel anlamda da ülkemizin ve milletimizin menfaatini koruyacak şekilde anlaşmalar yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra Vali Ahmet TURHAN ile Bem-Bir-Sen Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendika Genel Başkanı Mürsel TURBAY sosyal denge tazminatı sözleşmesini imzaladı.
İmza törenin ardından birlikte pasta kesildi ve halk oyunları gösterisi izlendi. 





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli