Soner Atabek'ten Bursa'ya Dünya Başkenti Vizyonu

Soner Atabek

Bursa, Dünya Artvinliler Derneği Başkanı Soner Atabek," Bursa'ya Dünya Başkenti Vizyonu: Yeni Dönem: Dünya Başkenti Hedefine Doğru"

Dünya Artvinliler Derneği Başkanı Soner Atabek 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin demokratik olgunlukla gerçekleştiğini ve milletin iradesini sandığa yansıttığını belirterek, “Seçim sonuçları vatana ve millete hayırlı, uğurlu olsun. Şimdi önümüzde seçimsiz 4 yılı aşkın bir süre var. Bu süreyi iyi değerlendirerek adeta tarih yazılabilir. Şehirlerde ve Mahallelerdeki sorunlara da dikkat çeken Başkan Atabek artık çalışma zamanı.

Dünya Artvinliler Derneği Başkanı Soner Atabek, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Seçimlerin huzur ve sükunet içerisinde, demokratik olgunlukta gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Atabek, “Milletimiz sandığa giderek, mahallesini, ilçesini, şehrini yönetecek kişileri belirledi. Şehirlerin gelişip kalkınmasında yerel yöneticilerin rolü çok büyük. Bugünden itibaren önümüzde seçimsiz 4 yılı aşkın bir süre var. Bu sürenin hem şehirlerimiz hem de ülkemiz için çok iyi değerlendirilmesi şart. 

"Bursa için çalışma vakti"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve ilçe belediye Başkanlarını da tebrik ederek görevlerinde başarılar dileyen Atabek, “Bursa Büyükşehir ve ilçelerimizde seçilen Belediye Başkanlarımızı yürekten kutluyor, Bursa’da başta çarpık yapılaşma, barınma sorunu, kaçak yapı sorunu, depreme dayanıklı binalar,mülteci sorunu olmak üzere, sağlık, turizm, otopark, ulaşım sorunlarının geliştirilmesi iklim değişikliğine karşı şehrimizin yeşil dönüşümünün gerçekleştirilmesi ve Bursa’nın dünya başkenti haline gelmesi için atılacak olumlu adımları bekliyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Bursa’nın her alanda gelişimi için Sivil Toplum Kuruluşları olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı