Son sözü Çelik söyledi 5-0

Son sözü Çelik söyledi 5-0

1.Amatör Küme`nin Aslanı ile Kartalının mücadelesini sarı kırmızılı ekip kazandı 5-0




Kızıksa`da oynanan karşılaşmayı 3-2 kaybeden Çelikspor rövanş`ta cevabını sert verdi. 5-0



Stat:
Bandırma Sanayi Arena

Hakemler:
Sacit Demirci*** Hüseyin Kaya*** M. Zeki Sarı***


Çelikspor: Mehmet **** Serkan *** Kemal *** Çağdaş ** Cenk ** (Akın**) Berkay*** Görkem *** Ufuk *** Kenan Çakmak*** Ümit *** Taygun **(Kenan Özbaşak **)

Kızıksa: Cem ** Erdinç ** İlhan *** Mustafa Gülşen ** Mustafa Yüce ** Enes ** Ulaş ** (Burak**) Sezer ** Tufan ** Ercan ** Nejat **( Erbil**)

Goller: Dk. 2-88 Kenan, Dk. 22 Taygun, Dk. 57-70 Ufuk (Çelik)




1.Amatör küme`de bugün Bandırma Sanayi Arena`da oynanan sarı kırmızılı Çelikspor ile siyah beyazlı Kızıksaspor`un mücadelesini ev sahibi Çelikspor kazandı.

Ligin ilk devresinde Kızıksa`da oynanan oynanna karşılaşmayı 3-2 kaybeden Çelik son sözü söylemek için sanayi Arena`daki rövanşı bekledi.


1.Amatör kümenin iki köklü kulübünün mücadelesi normal bir mücadeleden öte Galatasaray ile Beşiktaş`ın mücadelesi niteliğinde idi.

Kızıksa`daki karşılaşmayı İnönü olarak niteleyen siyah beyazlı ekip Bandırma Arena`sında ki rövanşı`da almak için iddialı hazırlandığı karşılaşma için başta Kızıksa Belediye Başkanı Yüksel Zeki olmak üzere sporel kimlikleri tümü tribünde hazırdı.

Sarı kırmızılı Aslan Çelikspor, siyah beyazlı Kartal Kızıksaspor`un bu iddialı rövanşını izlemek için Sanayi Arena`ya gelenler sadece Kızıksa taraftarları değildi.

İlk kez sarı kırmızılı Aslan Çelikspor karşılaşmasını izlemek üzere hatırı sayılır bir izleyici tribündeki yerini almıştı.

Maçtan önce konuşulanlar karşılaşmanın sonucunu iki kaleciye bağlayıp Çelikspor Kalecisi Mehmet kokola`nın Simoviç, Kızıksaspor`un Kalecisi Cem Sarı`nın Taffarel olarak oyuna aksettirecekleri performansları karşılaşmanın sonucunu belirleyecekti.




Aslan Çelikspor maça hızlı başladı. Henüz karşılaşmanın 2.dakikasında sarı kırmızılı ekibin Gökmen`i, Kenan Çakmak yakın mesafeden Taffarel ``Cem`` i avlayarak skor perdesini araladı.

Siyah beyazlı ekipte gözler Pascall`ı aradıysa da, tecrübeli kaptan2ın süresiz kadro dışı kaldığı öğrenildi.

Sarı kırmızılı Çelikspor  erken gelen gol ile oyun üstünlüğünü eline aldığı karşılaşmada 22. dakikada Taygun ile farkı 2 ye çıkarttı.

İlk devre sona erdiğinde Aslan Kartal`a karşı 2-0 üstünlükle soyunma odasına gitti.

2.Devre`de Aslan için daha kolay oldu. 57 ve 70`te Ufuk farkı 4-0`a taşırken ilk golün sahibi Gökmen ``Kenan`2 88. dakikada perdeyi kapattı.
Çelikspor, 5 Kızıksapor, 0  Aslan çalıştırıcısı Sebahattin Aydın Hoca`nın ``Futbol`da söz sahada söylenmeli`` sözü bir kez daha gerçekle örtüştü ve Çelikspor rövanş`ta farklı skora imza atarak ligin geneline dönderme yaptı.



Siyah beyazlı ekibin tecrübeli eldivenleri Taffarell, Cem Sarı Çelik maçında elinden geleni yapmasına karşın bu maçın atmosferine uygun ön hazırlığını üst seviyede tamamlayan Aslan Çelik karşısında yapacağı bir şey yoktu.





Gencer Bora
20.01.2013 23:58:26
Ya gercekten Mehmet Kokolanin Çeliksporda oynadigini gorunce uzuluyorm. Bu ligi hak etmiyor daha iyi yerlede oynamasi gerekiyor. Surekli takip ediyorm. Elinden tutulmasi gereken bi kaleci umarim iyi yerlere gelir.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı