Son dakika transferi

Son dakika transferi

Boluspor`dan orta alan oyuncusu Yunus Akman Bandırmaspor`lu oldu





Bandırmaspor
teknik ekibi ilk lig maçına ramak kala iki transfer birden gerçekleştirdi.Sol bek`e Elazığspor`dan Murat Selvi ile akşam mukavele imzalayan Bandırmaspor bugünde Boluspor`dan orta alan oyuncusu Yunus Yaman ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp takımları kariyeri

Futbola Kasımpaşa altyapısında başlayan Yunus Akman, daha sonra İstanbulspor altyapısına geçti.
2004 yılında Mersin İdman Yurdu`la profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak buraya transfer oldu. Mersin İdman Yurdu için daha çok PAF takım için oynadı ve as takıma girmekte zorlandı. Bunun üzerine 2004-05 sezonunun ara transfer döneminde 3. Lig ekiplerinden Mezitlispor`a transfer oldu Mezitlispor için ilk resmî karşılaşmasına 6 Şubat 2005 tarihinde Iğdırspor`a karşı oynanan 3. Lig karşılaşmasında çıktı.
Burada sadece yarım sezon oynadıktan sonra Küçükçekmecespor`a geçti. Burada iki sezon oynadıktan sonra sırasıyla Anadolu Üsküdar 1908, 1461 Trabzon, İstanbul Güngörenspor ve Çanakkale Dardanelspor`da oynadı. 2010-12 sezonunun ara transfer döneminde Sakaryaspor`a transfer oldu.
2001-11 sezonunda çok kısıtlı maddi imkanlara rağmen takımıyla 2. Lig play-off şampiyonluğu yaşayarak 1. Lig`e yükselmeyi başardı.
Burada sergilediği futbola bu başarıda önemli katkısı bulundu ve neticesinde bir çok Süper Lig ekibinin transfer listesinde girmeyi başardı.
Daha sonra Boluspor`a geçen oyuncu Boluspor ile 31 Mayıs 2014 kadar olan sözleşmesini fesh ederek Bandırmaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli