Sokak hayvanlarını unutmadı

Sokak hayvanlarını unutmadı

CHP Erdek ilçe Başkanı Hale Tuna 17 günlük tam kapanma süresini sokak hayvanlarına ayırdı.

CHP Erdek ilçe Başkanı Hale Tuna 17 günlük tam kapanma süresini sokak hayvanlarına ayırdı.

Normal sürelerde beslenme olanağı bulan ancak zorunlu kısıtlama ve tam kapanmada yemlenme olanağı bulamayan sokak hayvanları için fahri bir çalışma içinde bulunan CHP Erdek ilçe Başkanı Hale Tuna, "İnsanlar kadar, Hayvanları'da anlamak önemli." dedi.

CHP Başkanı Hale Tuna, saldırganlıkları nedeni ile birçok kimsenin şikayetine maruz kalan sokak hayvanlarının tok oldukları sürece zararsız olduklarını vurgulayarak, "Sokak hayvanlarımız dünyamızın ortak değerleri olarak bulundukları sokaklarda birlikte yaşamak durumundayız, bugün konutlarımız çevre ve hayvan sevgisi ile sofra artıklarını paylaşsa böyle bir sorun yaşanmaz, onların da canı var, onların da yaşam hakkı var.. Özellikle sokağa çıkma kısıtlamaları veya 29 Nisan 17 Mayıs tarihleri arasında uygulandığı şekli ile tam kapanmalarda sokak hayvanlarına sahip çıkmak insanlık görevimiz." dedi.

Başkan Hale Tuna, sokakların sessiz sakinlerinin özellikle elde olmayan nedenlerle insanların sokağa çıkmalarının kısıtlanması, sokak hayvanlarının beslenme anlamında önemli şekilde rahatsız olduklarına neden olduğunu söyledi.



Ahmet derin
4.05.2021 10:00:18
Helal olsun sizlere ALLAH razı olsun sizlerden bu canlara yardım edenlerden

Anahtar Kelimeler: Sokak hayvanlarını unutmadı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı