SOKAK HAYVANLARI YUVALARINA KAVUŞTU

SOKAK HAYVANLARI YUVALARINA KAVUŞTU

Sokak hayvanları için hazırlanan yeni kulübeler uygulama alanlarına monte edildi.

Bandırma Belediyesi Şantiyesinde sokak hayvanlarının barınması için üretilen yeni kulübeler ve kedi evleri, sahil bandı ve diğer beslenme alanlarına monte edildi.

Ekipler kulübeler ve kedi evlerini ilk olarak Belediye Hayvan Barınağına monte ederken diğer kulübeler ise Sahil Bandı, Çelebi Liman Önü, Ziraat Bahçesi, Hürriyet Parkı, Özgürlük Siteleri, Livatya, Levent Mahallesi Parkı, Edincik ve Hasan Atlı Okulu karşısı ve İhsaniye Mahallesi park alanındaki uygun alanlara yerleştirildi. 

Montaj çalışmalarını yerinde takip eden Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Belediye Şantiyemizde daha düşük maliyetle ürettiğimiz su ve rüzgar geçirmeyen köpek ve kedi evlerini kentimizin çeşitli noktalarına koyarak hayvanlarımızın barınmasına katkı sağladıklarını söyledi.

Başkan Tolga Tosun: “Yeni kulübeler ve kedi evleri, sokak hayvanlarının yağmurlu ve soğuk havalarda daha güvenli ve korunaklı bir şekilde barınmalarını sağlamak amacıyla üretildi. İlk etapta 50 adet köpek kulübesi ve 10 adette kedi evinin yapımı Belediyemiz şantiyesinde tamamlanırken sonrasında ihtiyaç alanlarına göre yeni kulübelerin üretimine devam edilecek. Bu noktada vatandaşlarımızdan da tüm kamu malına karşı duyarlı olmalarını ve zarar verenleri uyarmalarını rica ediyorum. Kentimize, ülkemize elbirliğiyle sahip çıkacağız” dedi.



Anahtar Kelimeler: SOKAK HAYVANLARI YUVALARINA KAVUŞTU
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli