Sokağa çıkma yasağı fırsata çevrildi.

Sokağa çıkma yasağı fırsata çevrildi.

BANDIRMA BELEDİYESİ UYGULANAN YASAĞI HİZMET İÇİN FIRSATA ÇEVİRDİ.

Bandırma Belediyesi haftasonunda uygulanan sokağa çıkma yasağını, hizmet için fırsata çevirdi.
Yasak nedeniyle araç trafiğinin durmasını fırsat bilen Belediye ekipleri, ana caddelerde asfalt serimi ve onarım çalışmalarına başladı. Havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmalarına hız verecek olan ekipler, ilk olarak Servet Çırpan Caddesi ve Kayacık Yolu Caddesinde asfalt serimi çalışmalarını başlatmış oldu. Asfatlama çalışmalarının önümüzdeki haftayla birlikte hız kazanması bekleniyor.

   2. OKUL SOKAK YENİLENİYOR.
Bandırma Belediyesi ekipleri, Hacıyusuf Mahallesi'nde 2.Okul Sokak'ta yenileme çalışmalarına başladı. Ekipler bir yandan eski ve atıl durumdaki yol ve kaldırımların söküm işlemini gerçekleştirken diğer yandan da hız kesmeden yeni kaldırım ve parke döşeme çalışmalarını da sürdüyor.

İDO ÖNÜNDE YENİ CEP ÇALIŞMALARINDA SON AŞAMAYA GELİNDİ.
Bandırma Belediyesi'ne bağlı ekiplerce İDO önünde geçtiğimiz hafta başlatılan çalışmalarda bu alanda toplu taşıma araçlarının trafiği aksatmadan daha kolay bir şekilde yolcu indirme ve bindirmesine olanak saglayacak yeni cep yapımının kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

SUNULLAH MAHALLESİNDE YENİ PARK ALANINDA AYDINLATMA ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI.
Sunullah Mahallesi Halısaha arkasında yer alan ve tüm hızıyla devam eden yeni park çalışmalarında belediye ekipleri, aydınlatma altyapı çalışmalarını yerine getirdi.

YEŞİL ALANLARDA HAFTASONU BAKIM ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI.
Bandırma Belediyesi ekipleri kentimizin yeşil alanlarındaki bakım çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz haftalarda yağan yağmurlar ve ardından güneşli havalarla birlikte daha da büyüyen ot ve çimenlerin biçimine, görevli ekiplerce başlandı. Haftasonu çalışmalarında İlk olarak General Balcı Çamlığında bakım çalışmalarını ara vermeden yerine getiren ekipler diğer yandan Halk Durağı ve Tren Garının arasındaki alanda çalışmalarını yerine getiriyor. General Balcı Çamlığındaki çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: "Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlarımızın spor yapmak için tercih ettigi alanların başında General Balcı Çamlığımız geliyor. Baharla birlikte buradaki yeşil alanlarda ot ve çimenlerin uzaması nedeniyle bakım çalışmalarımıza hız verdik. Ekiplerimiz çalışmalarını kısa sürede tamamlayıp halkımızın hizmetine sunmuş olacak. Ancak unutamayalım ki salgının tehlikesi henüz geçmiş değil. Buraya yürüyüş ve spor için gelen vatandaşlarımız lütfen maskelerini takarak ve sosyal mesafeye dikkat ederek spor faaliyetlerini yapmaya özen göstersinler" dedi.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli