Sofyalı kafile Erdek`i sevdi ama !...

Sofyalı kafile Erdek`i sevdi ama !...

30 kişilik Bulgar turist kafilesi konaklamayı beğenmeyince işletme ile karakolluk oldu.

Erdek`in turizmdeki potansiyelini yabancı konuklara açma noktasında geliştirilen enformasyon işe yaradı, dün kente gelen 30 kişilik Bulgaristan Sofya heyeti bugün ören yerlerini gezdi.

Erdek`te bir hafta kalacak olan Bulgaristan kafilesi Erdek`te ilk gece krizi yaşadı.

Kaldıkları otel konseptinin, kendilerine sunulan protokol ile örtüşmediğini iddia eden kafile bu sabah otel`den ayrılarak başka bir otele yerleşmek istedi.

Ancak bir haftalık rezerv nedeni ile kendilerine verilen fiyatın indirimli tarife olduğunu beyan eden işletmeci, hem turistleri salmamak, giderlerse de, mevcut anlaşmanın üzerinde ekstra bir fiyat ödemeleri gerektiğini belirtip taşkınlık çıkarttıkları öğrenildi.

İçlerinde eski bir milletvekili de bulunan Bulgaristan turist kafilesi, anlaşmanın tartışmaya dönüşmesi üzerine 155`i arayarak otele polis getirdiler.

Karakolluk olan taraflardan otel işletmesi bir gecelik konaklama için %50 fark isterken, Turist kafilesi kendilerine sunulan tur paketinde sözü edilen ayrıntılar olmadığı iddiasında bulundu.



nigthwolf
30.07.2013 15:10:54
birde Erdeke turist gelsin istiyorlar ayıp ayıp Erdegi kötü tanıtıyor işleticiler. bakkalından tut en küçük esnafına kadar. Erdekte yabancılara hep kazık atıyolar. yazıklar olsun otel işletmesine kınıyorum. hepsini

  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli