Şoförler Odasında 3. liste

Şoförler Odasında 3. liste

30 Ocak’ta yapılacak Şoförler Odası seçimlerine önceki dönem Başkanı Ali Acar’da adaylığını açıkladı.

30 Ocak 2022 de yapılacak Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası olağan genel kurulunda yönetim kuruluna talip olan Ali Acar gerçekleştirdiği basın toplantısı ile adaylığını açıkladı.

Acar, aynı zamanda yönetim kurulu üyesi bulunduğu Bandırma Verem Savaş Derneğinde gerçekleştirdiği basın açıklamasında yanında yer alan isimler hazır bulundu.

Acar, 7 asil, 7 yedek yönetim kurulunun yanı sıra 3 asil, 3 yedek denetim kurulu listesini hazırlayarak 30 Ocak’ta yapılacak oda genel kurulunda göreve talip olduklarını açıkladı.

Acar, Merhum oda başkanı Ruhi Duralı’nın yönetiminde Başkan vekili olarak görev aldığı Oda’da daha sonraki 3 dönem toplam 16 yıl başkanlık görevinde bulunduğunu, bu süre içinde odaya kazandırdıkları sosyal ve ekonomik katkı ile şoför esnafının kara gününde yanında olduklarını söyledi.

4 yıl önce yapılan genel kurulda, seçimlere olan ilgisizlikten dolayı seçimleri kaybettiğini, oysa 950 dolayında üyesi bulunan odanın 4 yılda bir yapılan seçimlerine katılma oranının %40 oranında az olmasının seçimleri kaybetmesinin en önemli nedeni olduğunu söyledi.

Acar, görevde bulunduğu süre içinde odanın kurumsal kimliğini en üst noktada temsil ettiğini, bugün yeniden göreve talip olmasının ise tamamen camianın istediğinden kaynaklandığını ifade etti.

Acar, 30 Ocak’ta yapılacak genel kurulda aday olduğu listesinde yer alan arkadaşlarının da hazır bulunduğu adaylık açıklamasında, medeni cesareti olan her üyenin aday olma hakkı bulunduğu kongrede geçmiş dönem yönetimde görev alan arkadaşlarının %50 sini yanına alarak %50 lik te genç bir jenerasyona yer verdiği listesinin bir sonraki seçimler için gençlerin önünü açma süreci olacağını vurguladı.



Anahtar Kelimeler: Şoförler Odasında . liste
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı