ŞMG mezunları nostalji yaşadı

ŞMG mezunları nostalji yaşadı

Eken Prestige´de, ŞMG 1989 mezunlarının duygulu saatleri

Şehit Mehmet Günenç(ŞMG) Lisesi, 1989 yılı mezunları, 30. mezuniyet yıldönümlerini Eken Prestige Oteli ?Dalyan? salonunda büyük bir katılımla kutladılar.

Gecenin organizatörü Koray Harzem, bu özel geceye aylar öncesinden hazırlandıklarını belirterek, ?Gecemize, dönemimizin öğretmenleri de renk kattılar? dedi.

Mezunlar adına konuşan Harzem, kısa bir süre önce okulun sevilen öğretmenlerinden Sinan Özer´i de kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını vurgularken, şunları söyledi:

?5 yılda bir gerçekleştirdiğimiz bu gecelere katılımın artmasından mutluluk duyuyoruz. Ülkemizin çeşitli bölgelerine dağılan dönem mezunu arkadaşlarımıza sosyal medya aracılığıyla her geçen gün daha fazla ulaşıyoruz. Böylece bir sonraki gecemize, bir öncekinden daha fazla katılım gerçekleşiyor. 40-50 kişilik küçük bir grupla başladığımız kutlama yemeklerinde bugün 150 kişilik gruplara ulaşmaktan çok mutluyuz. Geceye katılan arkadaşlarımız ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.?

Okul zamanlarından ve günümüzden fotoğraflarla oluşturulan slayt gösterisiyle başlayan gece, yıllar sonra bir araya gelmenin coşkusuyla gecenin ilerleyen saatlerine dek sürdü.

Bir sonraki organizasyona dek birbirlerine veda eden mezunlar, Bandırma´ya özlemlerini de giderdiler. Önder BALIKÇI

/resimler/2019-3/18/2302307146171.jpg



Anahtar Kelimeler: mezunları nostalji yaşadı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false