SMA Değil Aysima kazandı.

SMA Değil Aysima kazandı.

SMA hastası Aysima için toplanan bağışlar %100’e ulaştı.

SMA hastası Aysima için toplanan bağışlar %100’e ulaştı.

Balıkesir Karesi ilçesi Kamçılı köyünden SMA hastası 23 aylık Aysima Temel için, Bandırma, Balıkesir ve Edremit merkezli olmak üzere, bu merkezlere paralel diğer ilçelerde başlatılan “Aysima’ya umut ol.” Yardım kampanyası 18 aylık başarılı bir sürecin ardından istenilen 35 milyonluk rakam’ın tamamlanması üzerine kampanya kapatıldı.

“Aysima’ya umut ol.” Kampanyası koordinatörü Pınar Kırcaali başarıyla sonuçlanan kampanyanın teşekkür konuşması ve kutlaması için Cumhuriyet alanında bir araya geldiği arkadaşları ile birlikte ilk başlarda umutları kıran söylemlere rağmen özellikle Bandırma’nın katkısının küçümsenemeyeceğini söyledi.

Kırcaali, “Yaklaşık 18 ay süren kampanya sürecimiz var. Biz buna 12 ay dahil olduk, Bizim için gerçekten çok zor bir yoldu. Olumlu olumsuz çok şeyler yaşadık, sürekli stantlara çıktık,  Maalesef doların artması ile bizden istenen paranın büyümesine neden oldu. 35 milyon para lazımdı Dubai’ye gidebilmek için, Bugün itibariyle 35 milyon para toplandı. Bunun en büyük gurur verici yanı biz hiçbir yerden çok büyük yardımlar almadık, gördüğünüz gibi hep bu meydanlarda 5 tl, 10 tl ye bir şeyler satarak halkın verdiği parayla küçük, küçük meblağlarla bu parayı biriktirdik. Bütün ekip arkadaşlarıma ve size çok teşekkür ediyorum.  Bizi hiç yalnız bırakmadınız. Hep birlikte bir çocuğun hayatına dokunduk, bizler sayesinde belki makinelerinden kurtulacak, yürüyecek, okula gidecek, biz bugün itibariyle 35 milyonu topladık, kutlamalarımızı gerçekleştirdik, bundan sonra Aysima 6. Dozunu alacak, Uludağ Üniversitesinden, oradan telefon bekliyoruz. Telefon geldiğinde 6. Dozunu alacak ve 6 dozunu alır almazda Dubai’ye yola çıkacak bu zaman içinde bizde bilet, konaklama, ücretlerini toplayacağız, aile orada 3 ay kalacak, 3 ay süre ile orada nasıl geçinecekler bunları ayarlayacağız, İnşallah Uludağ Üniversitedeki 6. Dozunu aldıktan sonra da aileyi Dubai’ye uğurlayacağız.  Kampanya süresinde Bandırma çok duyarlı idi, öncelikle Başkan Tolga bey çok duyarlıydı, sürekli destek verdi. Halk çok duyarlıydı, herkes destek oldu.” Dedi.



Anahtar Kelimeler: sma değil aysima kazandı.
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı