"Siz isteyin, Yücel Yılmaz versin..."

Bandırmalılar istedi, Büyükşehir bu isteğe kayıtsız kalmadı. Başkan Yücel Yılmaz 10 yeni otobüs ile ulaşım ağını güçlendirdi.

Bandırmalılar istedi, Büyükşehir bu isteğe kayıtsız kalmadı. Başkan Yücel Yılmaz 10 yeni otobüs ile ulaşım ağını güçlendirdi.

Bandırma şehir içi hatlarda miadı dolan otobüsleri işletmeden kaldırarak yerine yeni araçların sağlanması ardından artan şikayetler, yazılı, sözlü ve görüntülü haber kanalları kamu oyu tarafından da desteklenmesi Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın büyük bir duyarlılık örneği göstererek yeni otobüs takviyesi ile sorunu çözüme kavuşturdu.

Başkan Yılmaz, daha seri ulaşım amaçlı çevreci küçük araçların aynı kapıdan inilip, binilmesi sırasında yaşanan kargaşa bir süredir kent gündeminde önemli yer teşkil etmişti. Konuya duyarsız kalmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, soruna ilişkin girişimleri ile  hatlara yeni otobüs eklenmesi kararı aldı.

Bandırma'ya gönderilen 10 yeni sarı otobüsler hatlarda sefere başlarken, farkı fark eden duayen gazeteci Erdem Özcan, kendine özel sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada “Doğrusu bu kadarını beklemiyorduk… Bazı konularda günlerce kaleme aldığımız yazılarımızın tınlanmadığı bir kentte, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın çok seri bir şekilde hayata geçirdiği yeni otobüsler Bandırma'ya hayırlı olsun, doğrusu bende bu kadar çabuk beklemiyordum Demek ki bizim haklı serzenişlerimize kulak veren birileri de varmış!….”



Anahtar Kelimeler: " isteyin Yücel Yılmaz versin..."
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı