Sındırgı`da süvariler karşılandı.

Sındırgı`da süvariler karşılandı.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok,her gittiği yerde olduğu gibi Sındırgı`da da Atlı, siyasi süvariler karşıladı.

Sındırgı ilçesinde MHP seçim irtibat bürosunun açılışına binlerce vatandaş katıldı.
 
MHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok, beraberinde  İl Başkanı Bayram Çılgın, il yönetim kurulu üyeleri, Sındırgı Belediye Başkan adayı Sefer Akdağ, Sındırgı ilçe Başkanı Bülent Ata, Bigadiç Belediye Başkan adayı İsmail Pekel, İlçe Başkanı İsmail Çakır ile birlikte Sındırgı girişinde 150 araçlık konvoy ile karşılandı.

Davul zurna ve atlı Sındırgı halkı tarafından karşılan Başkan Ok ve beraberindekiler mehteran eşlindeki seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdiler.

Açılış sonrası ilçede bulunan STK, muhtarlar ve odalar ile vatandaşlara yemek veren Başkan Ok, yemek sonrası Sındırgı`lılara seslenerek 30 mart mahalli  seçimi sonrası şekillenecek olan Büyükşehir statüsü hakında açıklama yaptı. 

Daha sonra esnaf ve pazaryeri gezisi gezerek esnafla sohbet eden Ok, gece saat 24:00 e kadar süren köy çalışmalarında Gölcük beldesinde ki nişan törenine katılarak gençlerin yüzükleri takıldı..



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı