Sındırgı Bld.spor : 2 - Etispor : 1

Sındırgı Bld.spor : 2 - Etispor : 1

Balıkesir Süper Amatör Lig 19. haftasında lider Sındırgı, Eti`yi 2-1 le geçti.

Hakeden Kazandı.

Sındırgı Bld.spor : 2 - Etispor : 1

Balıkesir Süper Amatör Lig 19. hafta karşılaşmaları 22 - 23 Şubat 2014 tarihlerinde oynanan 7 karşılaşma ile tamamlandı.

Süper Amatör Ligde oynadığı son 6 karşılaşmadan 2 beraberlik 4 galibiyetle ayrılarak iyi bir grafik çizen Süper Amatör Ligdeki temsilcimiz Etispor, ligin 19`uncu haftasında son iki sezondur çok istemesine rağmen elinden kaçırdığı şampiyonluk fırsatını 2013-2014 futbol sezonunda yakalayarak Bölgesel Amatör Lig rüyasını sonlandırmak isteyen şampiyonluğun en güçlü adaylarından lider Sındırgı Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Hava ve zemin şartlarının futbol oynamaya çok müsait olduğu bahardan kalma bir günde maç öncesi ve devre arasında gençlerin at`ları ile birlikte gösteri yaptığı, Serdar Sözlevi, Deniz Adnan Kayatepe ve Hakan Dinkçi hakem üçlüsünün yönettiği müsabakayı oldukça kalabalık bir seyirci topluluğu izledi. Her iki takım oyuncularının da kazanma arzusuyla başladığı karşılaşmada ev sahibi ekip karşılaşmanın 26`ıncı dakikasında Rıdvan Ak`ın golüyle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 43`üncü dakikasında Engin`le bir gol daha bulan ev sahibi ekip ilk yarının sonunda soyunma odasına 2-0 üstünlükle girdi.

Karşılaşmanın 61`inci dakikasında Ahmet Tarcan`ın yaklaşık 25-30 metre mesafeden konuk ekip kalesine doğru gönderdiği top, kaleci Deniz`in bakışları arasında ağlarla buluşunca skor 2-1 oldu. Skor 2-1 olduktan sonra her iki takımda yakaladıkları mutlak gollük pozisyonları değerlendiremeyince karşılaşma bu skorla sona erdi.

Saha : Sındırgı

Hakemler : Serdar Sözlevi, Deniz Adnan Kayatepe, Hakan Dinkçi

Etispor : A.Kağan, Çağın, Eren (dk.83 Ersen), Feridun, Barış, Yiğitcan, Uğur, Ahmet, Soner (dk.65 Sercan G.), İbrahim, Semih (dk.89 H.İbrahim)

Yedekler : Vural, Ersen, Sercan Ç, H.İbrahim, Nihat, Sercan G.

Sındırgı Bld.spor : Deniz, Mustafa E (dk.90 Ege), Salper, Bülent, Yao Zega, Engin, Rıdvan (dk.70 Mustafa K.), Tanju, M.Emin, A.Kaan, Uğur

Yedekler : Aykut, Ege, Hüseyin, Çağatay, Babür, Mustafa K, Aytaç

Goller : Dk.26 Rıdvan, Dk.43 Engin (Sındırgı Bld.spor) Dk.61 Ahmet Tarcan (Etispor)



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli