Şimdi Hedef Kestel

Şimdi Hedef Kestel

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta 3. hafta sonunda galibiyetle tanışan Gönen Belediyespor, puanını 4'e yükselterek ligde 6. sıraya yerleşti




Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta 3. hafta sonunda galibiyetle tanışan Gönen Belediyespor, puanını 4'e yükselterek ligde 6. sıraya yerleşti. Dünü izinli geçiren futbolcular Kestel maçı hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla start verecek.

Bölgesel Amatör Lig'deki ilk galibiyetine Beykoz karşısında imza atan Gönen Belediyespor, sahaya yansıttığı oyunla taraftarlardan tam not aldı. Galibiyeti getiren 2 golün dışında bolca pozisyon üreten yeşil beyazlı oyuncular ileriki maçlar için ümit verdiler. Maç sonunda bir değerlendirme yapan teknik sorumlu Yüksel Öksüz, takımının ileriki haftalarda çok daha iyi futbol oynanacağını yineledi. Öksüz, taraftarlara da desteklerinden dolayı teşekkür ettiği değerlendirmesinde, orta sahanın yüksek performansıyla oyunu rakip sahaya yıktıklarını, topa daha çok sahip olduklarını ve rakiplerinden çok daha fazla pozisyon ürettiklerini söyledi. Galibiyetten dolayı oyuncularını kutlayan Öksüz, şimdi hedeflerinin Kestel maçı olduğunu ve bu maça yoğunlaştıklarını bildirdi.

Hakan çok iyi bir maç çıkardı

Takıma en son katılan isimlerden olan Hakan orta sahada neredeyse hatasız bir oyun sergilerken, takımının kazandığı gollerde pozisyonları başlatan adam olarak dikkat çekti. Oldukça iyi bir performans sergileyen Hakan, takım arkadaşlarının çok koştuğunu ve kendisine yardımcı olduklarını belirterek, Pas alışverişlerimizdeki yüksek isabet ortalaması zaman zaman direnç kazanan rakibimizin direncini kırdı. İyi bir takımız ve çok daha iyi olacağımıza inanıyoruz” dedi. 






Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı