Şikayetler sürüyor

Şikayetler sürüyor

Bandırma´da toplu taşıma araçlarından şikayetler bitmiyor.

?Bandırma Manşet?e Sedat Özlemtaş tarafından gönderilen şikâyet yazısını aşağıda sunuyoruz:

?Ne yazık ki, şehir içi toplu taşıma şirketi, biz vatandaşları asla dikkate almamakta ve onları mağdur etmektedir. Son olarak 7-A ve 7-B hatlarının saatlerini değiştirmişler. Vatandaşlar, bu değişikliği duraklarda, sıcakta bekleyip mağduriyet yaşayarak öğreniyorlar. Evet, internet sitelerinde yeni saatleri yayınlamışlar ama Allah aşkına, kaç kişi internete bakıyor? Saat değişiklikleri bir plan dahilinde yapılıyorsa, bu değişiklik en azından 15 gün önceden bellidir. Evet, internet sitesinden duyurum ama şunları da yapın. 15 gün önceden duraklara yazılı bilgi asarak, ?Şu tarihten itibaren saatler şu şekilde değişecektir? deyin. Yine bu değişiklikleri, yine 15 gün önceden araçlara yazılı bilgi olarak asın. 15 gün önceden, sesli uyarı sisteminden ilan edin. Yine 15 gün önceden, kart dolum merkezlerine yazılı bilgiler asarak değişiklikleri duyurun. Bunları yapmak çok mu zor? Vatandaşı, kendi parasıyla rezil etmeyin!?

Sedat Özlemtaş, ?Bandırma Manşet?e gönderdiği yazıda, Ulaşım A.Ş. bürosunun, yaşlılar ve engelliler için vize ve kart çıkarma işlemleri için uygun olmadığına dikkati çekti.

/resimler/2018-7/16/2247551108166.jpg



Nihal Kartefe
22.08.2020 18:03:36
Biz eski doğa koleji yeni adı istek bandırma özel okulu çalışanları olarak mağdur ediliyoruz durak olmasına rağmen otobüs şoförleri gitmiyorlar kendilerine göre bahaneleri var okullar kapalı olduğu için gitmiyorlar miş en azından müşteri olduğu zaman sadece indirmek için girsinler binmek için durakta oturup otobüs beklemiyoruz zaten umarım bı okuyan olur sorun çözülür .

Anahtar Kelimeler: Şikayetler sürüyor
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli