Tacizcinin sicili kabarık çıktı.

Tacizcinin sicili kabarık çıktı.

Bandırma´yı sarsan taciz davası başladı. Mahkemede çok sayıda kişiyi taciz ettiği iddia edildi.

Bandırma´da, geçtiğimiz kasım ayı içinde 12 yaşındaki Y.Ş.´yi kucağına oturtarak cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen Erdoğan A. (53)´nın yargılanmasına Bandırma Ağır Ceza Mahkemesi´nde başlandı.

Çevik kuvvetin yoğun güvenlik önlemi aldığı davada, mağdur çocuk ve ailesi, şikâyetçi olduklarını belirtti. Mağdurun babası C.Ş., Erdoğan A´nın sahibi olduğu züccaciye dükkânında çok sayıda kişiyi daha taciz ettiğini ileri sürdü. Mahkemede ayrıca Erdoğan´ın sahibi olduğu züccaciye dükkânında çalışan A.E(34) isimli kadın da Erdoğan A´nın elle tacizine uğradığını belirterek şikâyetçi oldu.

12 yaşındaki taciz mağduru çocuk ise ifadesi alınırken fenalaştı. Bir süre dinlenen çocuk daha sonra ifadesine devam etti. Mahkemede suçlamaları kabul etmeyen Erdoğan A., beraatini istedi. Tanık ve mağdurları dinleyen mahkeme, Erdoğan A´nın tacizine uğradığı iddia edilen diğer kişilerin ve tanıkların dinlenmesi için 22 Mart tarihine ertelendi. Erdoğan A´nın tutukluğunun devam etmesine karar verildi. Taciz zanlısını üç avukat savundu.



Anahtar Kelimeler: Sicil kabarık çıktı
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli