Sezon start aldı. Sıra Bayramda

Sezon start aldı. Sıra Bayramda

Tatil ile birlikte Erdek´te izdiham başladı.

Erdek dünden itibaren başlayan mesai bitimi ile birlikte yoğum bir tatilci akınına uğradı. Başta araç yoğunluğunda trafik kargaşası yaşanırken, Park konusunda da araç koymaya yer kalmadı.

Erdek 2016 yaz sezonunda konuklarını yep yeni imajı ile karşıladı. Bir birini izleyen çay bahçeleri açılışlarını, özel işletmelerini değişim konseptine uyduran tadilatlarla mevcut işletmeler aldı.

Özellikle çay bahçeleri bölgesindeki yeni düzenleme ve kumlu yalı sahilinde renkli asfaltla gelen değişim ilk bakışta büyük beğeni topladı.

Erdek Belediyesi Kapıdağ çevresinde asfalt yol, bakım ve onarım çalışmasını sürdürürken park bahçe müdürlüğü tatilcilerin kullandığı sahilleri sildi, süpürdü yıkadı.

Cugra plajında dünden itibaren ayak basacak yer kalmadı. Erdek zabıta müdürlüğü gıda maddesi satıcılarını uyardı. Sağlıklı ürünler satılacak ve tatilcilere kaba davranılmayacak. Sahil güvenlik botu dünden itibaren kıyı kenar çizgisinde devriye gezerek jet-syk vs gibi kıyıları rahatsız eden deniz taşıtlarını kıyılardan men etti.

/resimler/2016-7/2/1951210329587.jpg



  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false