Sezgin, yeniden aday

Sezgin, yeniden aday

Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin: 8 yılda projelerimizi adım adım gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz”




Halit Sezgin, yeniden aday


Bandırma Ticaret Borsası Başkanı  Halit Sezgin: 8 yılda
projelerimizi adım adım gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz”




Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, yönetimde ikinci dönemlerini geride bırakmak üzere bulunduklarını vurgularken, 8 yıllık görev süremiz içinde projelerimizi adım adım gerçekleştirmenin
mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.


11 Şubat 2013 günü, saat 09.00-17.00 arasında yapılacak seçimde 14 kişiden oluşan borsa meclisine yeniden aday olacağını, meclisin ise daha sonra başkan ve yönetim kurulunu kendi arasından seçeceğini vurgulayan Sezgin, şu değerlendirmede bulundu:

2005 yılında göreve başladığımızda birçok proje belirlemiştik. Bu projeleri, meclisimiz ve yönetim kurulumuz ile uyum içinde çalışarak, birer birer yerine getirmenin mutluluğunu hiçbir şeye değişmem. Meclis ve yönetim kurulumuz, her zaman öncelikle Bandırma'mızın geleceğine sahip çıkmak başta olmak üzere üyelerimiz ve üreticilerimizin çıkarlarını düşünmüştür. Tüm kararlarımız, aramızda tartıştıktan sonra oybirliğiyle alınmıştır.”

Bugüne dek yaptıklarımız, eğer seçilirsek bundan sona yapacaklarımızın teminatı olacaktır” diyen Sezgin, şunları söyledi:

36 yıldan bu yana bir zahireci olarak tarımın içinde bulunuyorum. Borsayı da çok iyi tanıyorum. Borsada görev yaptığım süre içinde ülkemizin tüm önde gelen borsalarını gördüm, izledim. Ne mutlu bizlere ki, bir zamanlar imrendiğimiz bu borsaları bugün geride bıraktık. Eğer yeniden göreve seçilirsek, hedefimiz, borsamızı artık dünya ticaret borsaları düzeyine ulaştırmak, hatta onları da geride bırakmaktır.”

Sezgin, 11 Şubat 2013'te gerçekleştirilecek, 14 kişilik Ticaret Borsası
Meclisi için seçime 207 üyenin katılacağını, meclisin, dört gün sonra yapacağı toplantısında ise 5 kişiden oluşan yönetim kurulunu seçeceğine dikkati çekerken, Seçimlere, aşağı yukarı, eski meclisimizde birlikte uyum içinde çalıştığımız arkadaşlarımızla katılacağız.
Bu arkadaşlarımızın, borsamızdaki tüm sektörleri temsil edecek arkadaşlarımızdan oluşmasına olanak tanıyacağız” dedi.


Bandırma Ticaret Borsası meclis ve yönetim kurulu üyeleri, dört yıl süreyle görev yapacak.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli