Sevginin Ritmi`n den 23 Nisan konseri

Sevginin Ritmi`n den 23 Nisan konseri

İlçe Milli eğitim Müdürü Şakir Demirhan; Sizden Ulusal değil, Uluslararası starlar bekliyorum.``







23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı etkinlikleri Cumhuriyet alanında gerçekleştirilen genel kutlama ve geçit töreni ardından tüm okulların kendi bünyelerinde hazırladıkları programlarla devam etti.

Çınarlı mahallesine bulunan Atatürk ilk öğretim okulu ve ayni bahçe içersinde faaliyetini sürdüren Şehit Öğretmen Mustafa Boz  ``Engelli okulu`` nda gerçekleştirilen programlar olagan kutlama programlarının dışında kendi özel konum ve kapasitelerine göre gerçekleştirildi.

Şehit Öğretmen Mustafa Boz Bedensel Engelli ilk öğretim`in gösterileri büyük ilgi ve begeni toplarken, Atatürk ilk öğretim bahçesinde Tog tarafından hazırlanan ``Ben değerliyim`` projesi kapsamında bir yıldır başarılı bir çalışma ile oluşturulan `` Sevginin Ritmi`` ismli müzik grubunun konseri vardı.

Konseri İlçe milli Eğitim müdürü Şakir Demirhan`ın yanı sıra Belediye başkan yardımcısı Ozan Onur, Bandırma Ticaret odası Kadın komisyonu üyeleri de izledi.

Tog lideri Harun Karaca yaptığı  konuşmada 2009 yılından beri gerçekleştirdikleri çalışmalarda önemli aşama kaydettiklerini söyledi ve bu anlamda kendilerine maddi manevi katkı verenlere teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim müdürü Şakir Demirhan ise Türkiyede ilk kendi kurumları tarafından başlatılan ``Ben değerliyim`` prıjesinin kapsamında bu farklılıkların yattığını vurgulayarak gelinen noktada bu projenin değerinin şimdi daha iyi anlaşıldığını söyledi.

Demirhan ``Ben değerliyim`` projesi kapsamında farklı yetenek, Farklı kültür ve düşüncelerin gün yüzüne çıkarak başarıyı kaçınılmaz kıldığını belirterek, Bu kapsamda ``Sevginin Ritmi``nin gelecekte ulusal değil uluslar arası starlar yetiştireceğine inandığını söyledi.

``Ben değerliyim`` projesi kapsamında Tog tarafından gerçekleştirilen ``Sevginin Ritmi`` müzik grubunun ana sporsörlüğünü Ticaret odası kadın komisyonunun yaptığı belirtildi.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false