Sessiz çığlık

Sessiz çığlık

CHP, yönetim kurulu, basından sorumlu başkan vekili Deniz Oruçoğlu görevinden istifa etti.

Bandırma CHP ilçe örgütünde istifa halkasına Basından sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Deniz Oruçoğlu’da eklendi.

Bilindiği üzere Metin Ok’la göreve seçilen Deniz Oruçoğlu, Ok’un istifası ardından Atilla Atakay ile devam ettiği görevini Hüseyin Çeri ile sürdürmekte idi.

Basın ile olan diyaloğu yanı sıra aktif siyasi kimliği ile partisinin tüm etkinliklerinde görev üstlenen Deniz Oruçoğlu’nun sessiz istifası bazı çevrelerde verilmek istenen mesaj olarak algılandı.

Oruçoğlu, mazeret gözetmeksizin iki satır yazı ile istifasını ilçe başkanlığına iletirken bundan sonraki siyasi yaşamını mütevazı partili olarak sürdüreceğini işaret etti.



Ceyo
28.11.2014 12:46:01
En iyisini yapmışsın deniz hanım yapılan haksızlığa karşı direnmeni kutlarım

ahmet
28.11.2014 17:00:28
Aslında deniz hanımın istifa etmesindeki en önemli neden olan konuyu biz haydar çavuş mahalleli olarak çok iyi bilmekteyiz deniz hanımın bu konuyu basınla paylaşmamasını da bağlı bulunduğu siyasi kimliğine yakışmayacağını düşündüğü için olduğunu sanmaktayız. bırakırken bile partisini düşünen bir zihniyete sahip olduğu için kendisini tebrik ediyorum. böyle bir siyaset insanı az bulunur genelde siyasiler birbirinin kuyusunu kazar bunu cümle alem bilir de söylemekten çekinir. Gelelim istifasındaki en büyük etkene mahallemizde açılmak istenen içkili restorana ruhsat verilmemesi için mahalleli olarak imza kampanyası başlattık yaklaşık 75 80 kadar imza ile belediyeye ve kaymakamlık makamına verildi. Fakat ne hikmetse mahallenin karşı çıktığı bu mekana emniyetinde olmaz raporu vermesine karşı bu mekana belediye başkanımız Dursun MİRZA tarafından ruhsat verildi. Bizde mahalleli olarak toplanıp siyasi kimliği olan Deniz ORUÇOĞLU na bu konuyu anlatıp yardımcı olmasını istedik. sağ olsun bizleri kırmayıp her zaman halkın yanında olduğunu söyleyip yardımcı olacağını iletti ve eminim sayın başkanımızda sizlere yardımcı olacağına inanıyorum. dedi. fakat sayın başkan ne hikmetse kendi partisinin yönetim biriminde aktif bir şekilde görev alan arkadaşa itibar etmemiştir ve bu mekana ruhsatı vermiştir.Bizde mahalleli olarak toplanıp Deniz hanımın kapısını çaldık bu mekana ruhsat verilmesinin nedenlerini sorduk içimizden bazıları deniz hanıma çok ağır konuştu Deniz hanımda bu yüzden istifa etmesinde bu olay büyük rol oynamıştır. benim kanatım budur mahalleli olarak bizlerle ilgilendiği için kendisine mahallem adına teşekkür ederim.

ali
30.11.2014 19:10:25
artık mahalle aralarınada biçki rusatı veriliyorsa ayıp be

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı