Servis araçları dezenfekte edildi.

Servis araçları dezenfekte edildi.

Artake TUR'da tüm servis araçları Coronavirüsü (Covid-19) karşı güvence altına alındı

Küresel olumsuzluğu nedeni ile her ülkenin kendi olanaklarına göre güvenlik önlemlerini ön koşul olarak gerçekleştirdiği Coronavirüsü (Covid-19) güvenliği Ülkemizde de, sağlık bakanlığının öngördüğü tedbirler doğrultusunda sterize çalışmaları yoğun şekilde sürüyor.

Okulların tatil edildiği, spor ve sanat gösterilerinin iptal edildiği Türkiye'de özellikle yerel yönetimlerim kendi eksenlerinde gerçekleştirdiği sterilize mücadelesi yoğun şekilde sürüyor.

Coronavirüsü (Covid-19) güvenliği sadece kamusal kurum ve alanlarla sınırlı kalmadığı Türkiye'de nerede ise herkes kendi olanakları dahilinde sterilize çalışmasına katkı veriyor.

Bandırma ve çevresinde istikrarlı servis hizmeti ile tanınan ARTAKE-TUR da gelişen gündem karşısında sterilize çalışmasını servis araçlarına uygulayan kuruluşlar arasında yerini aldı.

ARTAKE-TUR Koordinatörü Necati Işık kuruma ait tüm servis araçlarını Coronavirüsü (Covid-19) güvenliği için sterilize ettiklerini, yol ve sürüş güvenliği, çağdaş servis hizmetleri önkoşulu olan periyodik hijyen programlarını, bugün Coronavirüsü (Covid-19) güvenliği ile güvence altına aldıklarını açıkladı.



Anahtar Kelimeler: Servis araçları dezenfekte edildi.
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli