Şentürk istedi, Mirza yaptı.

Şentürk istedi, Mirza yaptı.

Paşabayır Mahallesi Muhtarı Fuat Şentürk'ün isteği üzere, Başkan Dursun Mirza Misakça'ya Cumhuriyet meydanı yaptı.

Aslen Misakça köyü nüfusuna kayıtlı Paşabayır Mahallesi Muhtarı Fuat Şentürk, 2. Dönem seçildiği Paşabayır mahallesinde insan odaklı hizmetleri hayata geçirdikten sonra, sırasını doğduğu köye kullandı.

Bayram günleri aile büyüklerini ziyaret için gittiği Misakça’da pabucuna çamur bulaştığını söyleyen Muhtar Şentürk, Başkan Mirza’dan zamanın Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İbrahim Fırtına tarafından yaptırılan Atatürk büstü çevresini parke taşı ile döşeyerek Cumhuriyet alanına yakışır bir düzenleme talebinde bulundu.

Başkan Mirza, Şentürk’ün ricasını kırmayarak yapı işlerini seferber ettiği Misakça’ta, Ergenekon soruşturmasından Silivri Ceza evinde yatmakta olan eski hava Kuvvetleri Komutanı İbrahim Fırtına’nın kaide ve büst ile donattığı Misakça Cumhuriyet Meydanını konum ve içeriğine uygun olarak projelendirip parke yaşı ile hizmete sundu.

Başkan Mirza, Şentürk’ün ricasını yerine getirirken, Partilerinin Milletvekili Namık Havutça’nın da aynı köyden olup defalarca rica etmesine karşın bugüne dek Misakça Cumhuriyet alanı için bir tasarrufta bulunamadıklarını, şimdi bu beklentiyi karşılamakla hem Milletvekili Havutça’nın hem de acar Muhtar Fuat Şentürk’ün arzusunu yerine getirmenin huzuru içinde olduğunu ifade etti.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli