Şekerci, törenlerde

Şekerci, törenlerde

Eti Maden İşletmeleri Müdürü Recep Şekerci, R. Gencer Anadolu EML Lisesinin açılış törenine katıldı.

Eti Maden İşletmeleri Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları işletme müdürü Recep Şekerci, törenlere katılmayı sürdürüyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi AKP tarafından Bandırma Belediye başkan adayları arasında gösterilen Şekerci, son olarak da Edincik`te bulunan Recep Gencer Vakfı, Anadolu Endüstri Meslek Lisesinin yeni öğretm yılına başlama törenine katıldı. 

Devlet memurlarının çalışma saatleri içerisinde gerçekleştirilen törenlere katılan Şekerci, üst düzey protokolün oturduğu bölümde yerini aldı. 



ilker türkoglu
23.09.2013 18:15:22
Recep Bey Bandırmaya belediye başkan adayı olmalı. Bandırmamız için güzel şeyler yapacak eminim. şimdiden kendisine başarılar.

hakan çapar
24.09.2013 21:31:44
umarım bandırmaya recep şekerci belediye başkanı olur dua ediyorum ozaman ne diyeceksiniz merak ediyorum bi zamanlar bi araştırmacı gazeteci abimde yorum ve haber yapmıştı bidaha yüz yüze gelemedi nedendir bilinmez:)

musatafa
26.09.2013 17:38:11
SAYIN ÖNDER BALIKÇI RECEP GENCER EML.ÖĞRENCİLERİNİN BANDIRMA BOR VE ASİT FAB.İŞL.MD.ĞÜNDE STAJ YAPTIKLARINI BİLMİYORSUNUZ HERHALDE? ÖĞRENCİLERİNİ STAJ`A GÖNDEREN OKULUN YÖNETİCİLERİ AÇILIŞLARINDA STAJ YAPTIRDIKLARI KURUMLARIN YÖNETİCİLERİNİ ARALARINDA GÖRMEK İSTEMELERİNDEN DAHA DOĞAL BİR ŞEYİN OLMADIĞINA İNANIYORUM.

orhan eln
30.09.2013 01:36:31
birlikte cok çalıştım recep beyle çalışkanlığını yaptıklarına biz sahitiz ve arkasaındayız keşke keşke aday olsa da bandırma hizmet gorse . o ne akraba dinler ne tanıdık onun için dogru neyse odur

bilal köse
30.09.2013 02:05:34
vallahi onu bunu bilmem hangi partiden olursa olsun bence recep bey olmalı onun çalışkanlığını bilmeyenmi var bandırmadaki cok okula katkısı olmus acılan hastenedeki kosturmasına bizler sahitiz onun gibi daha neler bunları yaparken senelerdir partimi vardı adaylıkmı vardır. onu sorun çalışanlarına cevre4sine herkezin tek diycegi namusunda manyak gibi gece gunduz çalışan kimsenin hakkını yemeyen biridir. ben akpli de değilim ama çalışsanıda gormeyi biliriz. keşke başkan olsa hangi partiden olursa olsun ama dogru insan oldugunu bilen biliyor. hersey içinbandırma için hayırlı olsun

  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false