Şekerci, travması

Şekerci, travması

Etimaden çalışanlarının Müdür Recep Şekerci`ye karşı onur mücadelesi.

 

Petrol iş sendikası Başkanı İsmail Kayan sendika başkanlığında düzenlediği basın toplantısında Müessese müdürü Recep Şekerci aleyhinde açıklamada bulunarak "İşletme bizim ekmek kapımızdır, ona ihanet etmeyiz, ancak kimseyete kendimize hakaret ettirerek onurumuzla oynatmayız."dedi.

Petrol İş sendikası Başkanı İsmail Kayan, müessese müdürü Recep Şekerci aleyhine yaptığı basın toplantısında şu açıklamada bulundu.

Çok değerli Basın Emekçileri ve Kamuoyuna;

"Biliyorsunuz Petrol-İş Sendikası Olarak Eti Maden İşletmeleri Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne bağlı fabrikalarda örgütlüyüz."

"İşletme Müdürü Sn. Recep ŞEKERCİ ile ilgili eylemler yaptık. Nedeni, davranış biçimleri kendisine yakışmayan tarzda.."

"Örneğin; Memurlara, Taşeron işçisine, bizim üyelerimize hakaret içeren sözler ve söylemler içinde. Biz fabrikanın yönetim kadroları ile ilgili bir sıkıntı yaşamıyoruz. Tamamen Sn. ŞEKERCİ`nin tavırları ve davranışları ile ilgili sıkıntı yaşıyoruz. Herkes onuru için yaşar öyle değil mi?"

"Çalışkan olabilirsiniz ama tek başına çalışkanlık yetmez, yetmiyor da. Biz sendika olarak kamuoyunu hiçbir zaman yanıltmadık, siyasi davranmadık, bizim her görüşten üyemiz var. Her siyasi görün, herkesin kendini bağlar."

"İşletme Müdürü işin içinden çıkamadığında Sendikamızı siyasi davranmakla suçluyor. Biz sendika olarak üyemizin onuru için, çıkarı için Gayri Safi Milli Hâsıla`dan daha fazla pay alması için uğraşıyoruz. Ama en önemlisi de üyemizin onurunu korumak için mücadele ediyoruz."

"İşyerinde çalışma düzeninin değişmesinden 4`lü vardiyadan 7`li sisteme geçişten tabi ki rahatsız olacağız. Çünkü İşletme Müdürü İşletmelere taşeron sokmak istiyor. Elimizdeki işi niye başkasına verelim."

"İşletmenin geleceğini Müdür kadar hatta daha fazla bizler düşünüyoruz. En son yaşanan olay Ağıl dere Atık Barajı ile ilgili; Genel Müdürlük Ağıl dere`nin etrafına yağmur kanalı yaptırmak için ihaleye çıktı. Levent evleri tarafında ki arsa Belediye`ye aitmiş ve izin alınması gerekiyor. Genel Müdürlükten aradılar rica ettiler, bizde Belediye Başkanımız Sn. Dursun MİRZA`YA gittik rica ettik ve kabul ettiler sağ olsunlar; Ne için yaptık İşletmemizin geleceği için demek ki Sendika da işyerinin geleceğini düşünüyor."

"Bizler her zaman söylüyoruz. Biz ekmeğimizin peşindeyiz. Hiç kimse insanlara hakaret edemez, ettirmeyiz de! Eti Maden Müdür Bey`in Babasının çiftliği elbette değil ama davranışlarıyla çiftlik gibi yönetmeye çalışıyor."

"Eti Maden İşletmeleri bizim ve üyelerimizin ekmek teknesi biz KIRMIZI KARTI” Eti Maden`e değil, Sn. Recep ŞEKERCİ`ye  gösterdik."          

                                                                                   Bandırma Petrol-İş Sendikası

                                                                                      Şube Yönetim Kurulu Adına

                                                                                                  İsmail KAYAN

                                                                                                   Şube Başkanı



Anahtar Kelimeler: Şekerci travması
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı