Şeker Piliç`ten "Babalar Günü" Karikatür Yarışması

Şeker Piliç`ten

 

 

 

Şeker Piliç A.Ş.`nin, "Anneler Günü" nedeniyle düzenlediği fotoğraf yarışmasında dereceye girenler açıklandı. Buna göre birinciliği, "Buluşma Vakti1 isimli fotoğrafıyla Ruhsan Ercan; ikinciliği, "Canım Kızım" isimli fotoğrafıyla Melek Battal, üçüncülüğü ise "Şeker Ayaklı" isimli fotoğrafıyla Murat Ünal elde etti.

Öte yandan, Şeker Piliç A.Ş.`nin, 19 Haziran "Babalar Günü" için açtığı karikatür yarışması da sürüyor. Baba-çocuk ilişkilerini esprili bir dille anlatan karikatürlerin katılacağı yarışmada birinciliği kazanacak karikatürün sahibine HP Pavilion DV6-311ST Laptop, ikinciye Nokia E72 cep telefonu ve üçüncülüğü elde edecek karikatürün sahibine ise Nintendo Wii oyun konsolu armağan edilecek.

Şeker Piliç A.Ş. çalışanları, jüri üyeleri ve birinci derece yakınlarının dışında karikatür sanatına ilgi duyan herkese açık olan yarışmaya, en geç 17 Haziran 2011 tarihine dek elektronik posta veya posta aracılığıyla başvuru yapılabilecek.

En az A4(21x29,7), en fazla A3(29,7x42 cm) ebadındaki kağıda çizilecek karikatürlerin, daha önce herhangi bir yarışmada derece almaması koşulu bulunuyor.

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı