Şehit Aileleri ve Gazilere iftar

Şehit Aileleri ve Gazilere iftar

Belediye Başkanı Dursun Mirza Şehit Aileleri ve Gazilere, Ordu evinde iftar verdi.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, değişik gruplarla gerçekleştirdiği iftar sofralarının bu akşamki davetlisi Bandırma’da yaşayan Şehit Aileleri ve Malul Gazilerdi.

Ordu evindeki iftara aileleri ile birlikte katılan Şehit Aileleri ve Malul gazilere, Başkan Dursun Mirza’nın yanı sıra Merkez Komutanı Hv. Albay Yahya Duman eşlik etti.

Belediye Başkanı Dursun Mirza iftar sonrası yaptığı kısa konuşmada, Vatan için canlarını veren Şehitlere ve yine bu vatan uğruna bedenlerinden bazı uzuvlarını kaybeden Gazilere minnet duyduklarını söyledi.

Mirza’’ Şair diyor ki… Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır… Bu toprakları bize vatan haline getiren sevgili şehitlerimizi minnetle, şükranla, rahmetle anıyor, Gazilerimize teşekkür ediyorum. Bizler bugün, bu topraklarda bağımsız bir şekilde hürce yaşayabiliyorsak, bunu şehitlerimiziz akıttığı kandan, gazilerimizin kaybettiği uzuvlarına borçluyuz. Bu yüzden onlarla gurur duyuyoruz, aynı zamanda onların aileleriyle gurur duyuyoruz.  Şehitlerimize sahip çıkmak onları anmak bizim görevimiz. Aynı zamanda ailelerine de sahip çıkmak hem bizim, hem de devletimizin görevi.’’ Dedi.

Mirza daha sonra tek tek masaları dolaşarak şehit yakınları ve gazilerle sohbet etti.

 



  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı