Şehir temizliğinde AB standartları

Şehir temizliğinde AB standartları

Taşeron ORTEM teknoloji yeniledi






B
elediye
temizlik işleri taşeronu Ortem yeni sözleşme akdi nedeniyle şehir içi temizlik ekipmanını yeniledi.

19 Bölge ye ayrılan Bandırma şehir içi temizlik için 19 yeni araç alan ORTEM başkan Sedat Pekel`in de katıldığı tanıtım da araçları hizmete soktu.

Ayni zamanda kar temizliği yapma özelliğine sahip birde süpürge nin hizmete girdiği tanıtın programında Başkan Pekel satın alınan araş bedelinin 3 Milyon lira olduğunu Bandırma Belediyesi olarak göreve geldikleri günden itibaren birikmiş borçlar dahil hem ödemede, Hemde yeni ihale ve yatıırmların kaynaklarını temin ettiklerini söyledi.
Hiçkimse nin bandırma belediyesinden alacığı bulunmadığının altını çizen Pekel bölge katı atık birliği içinde AB standartlarındaki makro proje için AKP li Karşıyaka ve Erdek Belediyelerinin yan çizdiğini, Sudan bahanelerle ne toplantılara katıldıklarını, Nede mali yükümlülüklerini yerine getiridkleini söyledi.
Siyasi kaygılarla günü kurtarma derdinde olan AKP li belediyelerin Gönen belediyesi himayesinde yeni bir katı atık birliği oluşturma çabası içersinde olduğunu vurguluyarak, Yapılmak istenenin siyasi kaygıdan başka bir şey olmadığını kaydetti. 





Yeni kar ve çevre temizlik süpürgesine binen Başkan Pekel kısa bir süre yürüttüğü aracın süpürgesini çalıştıramadı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı