Şehidin mezarına toprak atamadı,cemaatin yurt temeline harç attı.

Şehidin mezarına toprak atamadı,cemaatin yurt temeline harç attı.

Helikopterle rötarlı geldiği Balıkesir programında Savaştepe`de şehit ailesini ziyeret etti. Gönen`de cemaat yurdunun temelini attı.




İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Hakkari`nin Şemdinli ilçesindeki mayınlı pusuda şehit olan 5 askerden Savaştepeli Piyade Uzman Çavuş İsmail Zengin`in şehit cenazesine yetişip kabrine toprak atamadı,bunun yerine rotarlı olarak Savaştepedeki şehit ailesini ziyaret ederek başsağılığı dileğinde bulundu.

Bakan Şahin dün Balıkesir gündemine bir de açılış aldı. Şehit taziyesinden sonra basına açıklama yapmayan Bakan Gönende cemaatten yakını Özel Mahmut Bayram Erkek öğrenci yurdunun temeline harç attı.
``Ne mutlu Türküm diyene`` demekten yüksünen bakan törende "Ne mutlu iyilik yapanlara" diyerek  tesisin yapımına katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Gün boyu programlarına rötarlı katılan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, akşam saatlerinde helikopterle geldiği Gönen`de Şehir Stadı`na indi.
Bakan Şahin, Yıldız Otel`deki akşam yemeğinin ardından hayırseverler tarafından yaptırılan Özel Mahmut Bayram Erkek Öğrenci Yurdu`nun temel atma törenine katıldı.
Burada konuşan Bakan Şahin,Gönen `in önemli bir ilçe olduğunu belirterek, Ömer Seyfettin gibi önemli birçok ismin buradan çıktığına işaret etti.
Türkiye`nin milletçe güzel günlerden birisini yaşadığını ifade eden Bakan Şahin, gençliğin eğitim, ahlak, bilim, kültür, spor, sanat alanında gelişimine katkı koyan herkese teşekkür etti.

Önemli olanın iyiliği yer yüzüne egemen kılmak olduğunu söyleyen Bakan Şahin, "Hayat iyilikle kötülüğün, hayırla şerrin, marufla mülkerin mücadelesinden ibarettir. İnadına iyilik, hayır, güzellik diyoruz. Kalkınma diyen milyonlara, milyarlara ne mutlu iyiliğin güzelliğin, hayrın kalkınmanın yanında, içinde olanlara diyoruz" dedi.
Bakan Şahin`e projede yer alan iş adamı İzzet Bilir`e tablo hediye etti. Konuşmaların ardından duaların okunması ile temel atıldı. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin , daha sonra Gönen Deri Sanayici ve İşadamları Derneği`ni ziyaret etti.
Basının alınmadığı ziyaret yaklaşık 20 dakika sürdü. Bakan Şahin görüşmenin ardından helikopterle İstanbul`a hareket etti.





musa cirit
28.08.2012 01:34:20
bunlar böyledirler, yerin altından üstüne çıkarken başbakanları da (eşek etinden yapılan)elif sucuklarını pazarlamıştı. bunların dini de imanı da para dır para...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı