Seçilmiş ile atanmışın söz düellosu Büyükşehir`i gerdi.

Seçilmiş ile atanmışın söz düellosu Büyükşehir`i gerdi.

Balıkesir Belediye Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok, şeref trübünün kendisine ``Otur yerine`` diyerek talimat veren yeni il Emniyet müdürünün merkeze alınmasını istedi.

Balıkesirspor- Samsunspor müsabakasında takımının attığı gole sevindiği için il Emniyet müdürü tarafından ``Otur yerine`` denilerek üslupsuz bir tavırla terbiyeye davet edilen Balıkesir Beleldiye Başkanı ve Büyükşehir MHP Belediye Başkan adayı İsmail Ok`a Balıkesirliler sahip çıktı.

Atatürk stadyumunun şeref trübününde yaşanan tatsız olayın Vali Ahmet Turan tarafından yatıştırılmasına rağmen Başkan İsmail Ok` müdür Feridun Boz`un yakışıksız davranışının paralel devlet arayanlara örnek olarak göstermesi Balıkesir`de ortamı gerdi.

Balıkesir Atatürk stadyumunda başlayıp sokağa taşan tartışmada Bal-kes taraftarları müdür Feridun Boz`un 14 günlük Balıkesir mesaisinde kimyasının bozulduğu, İçişleri bakanlığını derhal kendisini merkeze çekmesi gerektiği vurgulandı.

Bal-kes taraftarı ``İsmail Ok`u 62 bin kişi seçti... Ya sizi ? `` diyerek demokratik tepkisini ortaya koydu.

İşte Balıkesir`de yaşanan Şeref skandalının kent basınına yansıması;

``İsmail OK `u, 62.000 Bin Balıkesirli seçti seni kim seçti Ferudun BOZ``

Balıkesirliler Emniyet müdürü Feridun Boz`un merkeze alınmasını istedi.

Samsunsporlu TARAFTARLARI kapıyı açtırıp Meşalelerle biletsiz sahaya Emniyet Müdürü aldırmış.

 Ok, ‘Paralel devlet Atatürk Stadyumu’ndaydı’

Belediye Başkanı İsmail Ok Samsunspor maçı sonrasında zehir-zemberek açıklama yaptı. Emniyet Müdürü Feridun Boz’un ‘Balıkesirspor’lu futbolcular da her şeye itiraz ediyor’ sözüne çok sinirlendi.

Balıkesirspor-Samsunspor maçında skor 1-1 olunca protokol trübünü karıştı. Belediye Başkanı İsmail Ok ile Emniyet Müdürü Feridun Boz ve AKP’liler arasında tartışma yaşandı.

  Vali Ahmet Turhan iki tarafı da yatıştırmaya çalıştı. Yaklaşık 10 dakika yaşanan gerginlik sonrasında AKP’liler protokolden ayrıldı. Samsunspor’lu taraftarların bir telefon ile stadyuma biletsiz alınması da büyük tepki topladı.

 Balıkesirspor Samsunspor maçının 52. dakikasında skor 1-1 olunca protokol trübününde kavga çıktı. 

Belediye Başkanı İsmail Ok ile Emniyet Müdürü Feridun Boz arasında başlayan tartışma büyüdü ve AKP’liler ile MHP’liler arasında gerginlik had safhaya çıktı.

Maçı izleyen Vali Ahmet Turhan, Milletvekili Edip Uğur, İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya Yaşanan olayların içinde, Vali Ahmet Turhan olayları yatıştırmaya çalıştı. 

 Protokol trübününe emniyet desteği istendi ve gerginlik yerini sukunete bıraktı. Ancak trübünde yaşanan olaylar maç sonrasına taşındı.

Belediye Başkanı İsmail Ok tartışma ile ilgili çok sert konuştu. Zehir-zemberek açıklama yapan ve Emniyet Müdürü Feridun Boz hakkında ağır konuşan İsmail Ok, Samsunspor taraftarlarının da bir telefon ile stadyuma biletsiz alınmasına da tepki gösterdi.

     ‘EMEK HIRSIZLIĞI’          

Başkan İsmail Ok şunları kaydetti: “Balıkesirspor’un alın teri bugün katledildi. Kırmızı kart ile uzaktan yakından bir ilgisi olmamasına rağmen oyuncumuz kırmızı kart ile oyun dışına atıldı. Bu bir emek hırsıdır. Bunun daha acısı şudur ki daha Balıkesir’e geleli bir elin parmakları kadar olmayan emniyet müdürü ‘Balıkesirspor’lu futbolcular da itiraz ediyorlar’ diyor. Bunlarda hakemin çaldığı her düdüğü itiraz ediyorlar’ diyor. Bu kim. Balıkesir’in emniyet müdürü. AKP paralel devletten bahsediyor. İşte paralel devlet bugün Balıkesir stadında kendisini göstermiştir. O da Balıkesir’e yeni atanan emniyet müdürüdür. Balıkesir Emniyet Müdürü Balıkesirspor’lu futbolcuları her şeye itiraz ediyorlar diye arkamda homurdanıyor. Bunu bütün kamuoyu ve Türkiye duysun. Emniyet müdürlerinin niye sürüldüğü, yargıya niye bu kadar baskı yapıldığı ortaya çıkıyor. Balıkesir halkının gönül verdiği Balıkesirspor’un emeği çalındığı gibi Emniyet Müdürü de bunlarda her şeye itiraz ediyorlar diyor. Bunları bu kulaklar duydu. Paralel devlet bugün Atatürk Stadyumunda kendisini gösterdi. Samsunspor seyircisinin sayısı kaç bakın. 286 biletli seyirci var ve iddia edildiği üzere Samsun Emniyet Müdürü Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne talimat veriyor ve seyirci biletsiz içeriye giriyor. Balıkesirliler Balıkesirspor’a destek olacaktır ve birilerinin Bal-Kes üzerinden siyaset yapmasına izin vermeyecektir. Benim için en ağır söz kırmızı kart olmamasına rağmen kırmızı kart gören futbolcuyu yönelik emniyet müdürünün söylediği sözdür. AKP dikta rejime gidiyor. Balıkesir’e ve Balıkesirspor’a yapılan haksızlık vardır.” dedi.

     Belediye Başkanı İsmail Ok konuştuğu esnada bir dönem Balıkesirspor’da başkanlık yapan Nadir Karaağaç, ``Başkan sporu siyasete karıştırma’ diye bağırdı bunun üzerine kısa süreli gerginlik oldu ve Başkan İsmail Ok, Karaağaç’a ``AKP’nin militanı`` dedi.

``SAMSUN EMNİYET MÜDÜRÜ TALİMAT VERDİ SEYİRCİ BİLETSİZ İÇERİ ALINDI``                      

      Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk de maç sonrası “Samsun Emniyet Müdürü talimat veriyor ve kapılar açılıyor, taraftar biletsiz içeriye alınıyor. Bizim taraftarımız her türlü eziyeti çektiler ve yönetime bağırdılar. Biz efendiyiz susuyoruz. Sinirimizi kaldırmasınlar. Bütün görüntülerde var. Federasyon gözlemcisine söylüyoruz bakarız diyor. Bize inşallah verirler de o zaman görürüz” diye konuştu.

 

 

 




  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli