SCOUTIUM, TEKNİK HEYET İLE BİR ARAYA GELDİ

SCOUTIUM, TEKNİK HEYET İLE BİR ARAYA GELDİ

SCOUTIUM, İKİNCİ YARI ÖNCESİ BANDIRMASPOR TEKNİK HEYETİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Türkiye genelinde 200’den fazla eğitimli gözlemcisiyle futbolcu ve takım analizlerini kulüplere ulaştıran dijital futbol gözlemciliği platformu Scoutium, Bandırmaspor teknik heyeti ile ikinci yarı öncesinde bir araya geldi.

Yetenekli futbolcuların ve gözlemcilerin keşfedilmesine katkıda bulunan; kulüplere geniş, detaylı, sağlıklı bilgi veren, 90 dakikalık görüntülerle birlikte oyuncu ve takım analizi sunan, kulüplerin doğru transfer tercihlerine yönelmesini ve rakiplerini analiz ederek liglerinde başarılı olmasını sağlayan Scoutium, Bandırmaspor’u ziyaret etti.

Scoutium, Türkiye çapında kurduğu ağ ile takip edilemeyen kaliteli oyuncuları ortaya çıkartmayı mümkün kılıyor. Kurulan bu ağ ile Anadolu’nun herhangi bir yerinde futbol oynayan yetenekli futbolcuların keşfedilerek daha üst liglere transfer olmasının önünü açan Scoutium, aynı zamanda kulüplerin kendilerine en uygun oyuncuyu bulmasına yardımcı oluyor.

Scoutium Bandırmaspor teknik heyeti ile görüştü

Scoutium ekibi Bandırmaspor’un teknik heyeti ile görüşerek Scoutium’un digital scouting sistemini anlattı. Yapılan bu görüşmede Scoutium'un takım ve oyuncu analizlerini karşılaşmalardan 48 saat sonra 90 dakikalık videolarla birlikte düşük maliyetlerle gerçekleştirdiğinin altı çizildi. Türkiye’nin hemen hemen her ilinde yer alan scoutları sayesinde bugüne kadar takip edilmeyen, edilemeyen kaliteli oyuncuları keşfetmenin yanı sıra kulüplerin scouting ekiplerine liglerinde başarılı olmaları adına verilerle destek olduğu da Scoutium ve Bandırmaspor teknik heyeti arasında yapılan görüşmede masaya yatırıldı.



Anahtar Kelimeler: SCOUTIUM TEKNİK HEYET ARAYA GELDİ
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli