Satranç turnuvası sonuçlandı

Satranç turnuvası sonuçlandı

Bandırma Rotary Kulübünün sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında yapılan satranç turnuvasında dereceye giren öğrenciler madalyalarını aldılar


B
andırma
Milli Eğitim Müdürlüğü
Konferans salonunda Bandırma Vecihibey İlköğretim Okulu Müdürlüğü tarafından düzenlenen Satranç Turnuvası Madalya töreni yapıldı.

Bandırma Rotary Kulübünün Sosyal ve Kültürel etkinlikleri çerçevesinde Bandırma Vecihibey ilköğretim okulunda  yapılan Satranç turnuvası sonuçlandı.

Madalya töreni  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı. Madalya töreninden evvel  konuşma yapan Okul Müdürü Hüseyin Meto ve Bandırma Rotary Kulübü Başkanı İlkay Pireci Satranç’ın insan gelişimine ve problem çözme yeteneğine katkılarını vurguladılar.Ayrıca Satranç Federasyonunun da turnuvaya verdikleri katkı için teşekkürlerini sundular. Katılımın çok güzel olduğuna değinen Okul müdürü Meto  ‘’ Dereceye giren öğrencilerin adalet içinde gerçekleşen müsabakalarından sonra kimsenin itirazına mahal vermeyecek şekilde oluştuğuna dikkat çekti.’’

Dereceye giren öğrencilere madalyaları ve ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan,Şube Müdürü  Yüksel Demir,Bandırma Rotary Kulübü başkanı İlkay Pireci ve Rtn.Kurtuluş Temur  ile okul Müdürleri  Hüseyin Meto ve  Rifat Erçin tarafından verildi.

Satranç turnuvasında dereceye giren öğrenciler:

Küçükler Seviyesinde;

1.Egemen Özkan - Bahçeşehir Koleji

2.Batuhan Çaylak - Bandırma İlköğretim

3.Arda Barbaros - Bandırma İlköğretim

Yıldızlar Seviyesinde;

1.Barış Tüm - Esnaf  Sanatkarlar   İlköğretim

2.Berkant Aksu – Esnaf  Sanatkarlar  İlköğretim

3.Emre Demirbacak – Cumhuriyet İlköğretim

Gençler Seviyesinde ;

1.Abidin Koşar – Kemal Pireci Anadolu Lisesi

2.Sercan Arkan – Merkez Endüstri Meslek Lisesi

3.Furkan Denizci – Ayyıldız Anadolu Lisesi












Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false