Sarı,"Türk ulusu kutsal emaneti muhafaza edilecektir."

Sarı,

Erdek Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı, 18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitler günü dolayısı ile mesaj yayımladı.

Erdek Belediye Başkanı Mim Hüseyin Sarı, 18 Mart Çanakkale deniz savaşları zaferi ve şehitler günü dolayısı ile mesaj yayımladı.

Başkan Sarı;"Milletimiz, geçmişten bu güne birçok zorluğun üstesinden gelmiş, tarihe yön veren parlak zaferlere imza atmıştır. Bu topraklar; Bizlere, evlatlarının geleceği için canını ortaya atan, yokluk içinde savaşan şehitlerimiz ve gazilerimizin mirasıdır. Tüm dünyaya ‘’ÇANAKKALE GEÇİLMEZ’’ dedirten kahramanlarımız, milletimizin gücünü herkese göstermiş, özgür yaşama kararlılığımızı güçlü bir şekilde tüm dünyaya duyurmuştur."
"Şimdi bizlere düşen görev; Geçmişte gösterilen çabaların anlam ve öneminin bilincine varıp, atalarımızın canını, kanını ortaya koyarak savaşıp kazandığı bu ülkeyi sonuna kadar ayakta tutmak, aynı duyarlılıkla gelecek nesillere yaşanılabilir bir ülke emanet etmektir. Aziz şehitlerimiz yattıkları yerde şunu hissetmelidir ki; Temiz kanlarıyla suladıkları bu vatan toprakları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk ulusu tarafından en kutsal emanet olarak muhafaza edilecektir.
Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale Zaferi'nin tüm kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum."
                               Mimar Hüseyin SARI
                             Erdek Belediye Başkanı

 


  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli