Sarıköyspor 3-0 Hasanbeyspor

Sarıköyspor 3-0 Hasanbeyspor

Düşme hattındaki Sarıköyspor,Hasanbeyspor karşınında can buldu.

Geçtiğimiz hafta Sanayispor ile karşılaşıp maçı 1-0 kazanarak rakibini Şampiyonluk potasından uzaklaştıran Hasanbeyspor, bu karşılaşmayı kazanma iddiası ile ortaya koyduğu mücadelede 2 kırmızı kart görmesi, Sarıköt karşısında sürpriz yenilgi almasına neden oldu.

Hasanbeyspor eksik kadro ile çıktığı karşılaşmada sarıköyspor`a yenilmekten kurtulamadı.

Sarıköyspor son haftalarda gösterdiği başarılı yükselişini Hasanbeyspor karşısında puanla taçlandırarak lig`de kalma noktasında önemli bir karşılaşmayı kayııpsız atlattı.



Kızıksaa
6.02.2014 09:43:23
Galatasarayı Trabzonu Yapıyorda Neden Hasanbey Yapmasın Dimi? Sen Tayfunu Yen..Sanayiyi Yen..600Evleri Yen..Sonra Gel 17 Maçtır Tek Galibiyeti Olmayan Sarıköye Yenil.. Hey Yavrum Benim.. AvşaSpor Boşu Boşuna Maçlara Geliyosun Sizi Çoktan Düşürmüşler.. Adaletini (SEVEYİM) Dünya...

Mackolik
6.02.2014 09:42:53
Sayın Federasyon Siz Şimdi Bu Maçta Neler Döndüğünü Ve Son Hafta Sarıköy-Kızıksa Maçında Neler Dönceğini İncelemeye Almıcaksanız O Koltukta Ne Diye Oturuyosunuz?

ocaklar
6.02.2014 11:07:49
Avşayı düşürmek için elinden geleni yapmışlar helal olsun

mustafa türkay
6.02.2014 12:27:54
hasanbeyspor 600 evler ve tayfunsporu şampiyonluktan edeceksin hiç maç alamayan sarıköye yenileceksin haydi oradan kimi kandırıyorsunuz. sarıköyspor geçen sene hakemlerle lig te kaldılar bu sene şikeyle kalacaklar ama allahın da bir adaleti vardır. seneye bakalım nasıl kalacaklar.

fikri
6.02.2014 21:17:00
Burada Edincik sporun ne kadar centilmen ve erkekçe mücadele ettiği ortaya çıkıyor, çünkü Edincik spor rakiplerine hep saygı göstermiş ve maçın sahada oynanacağına inanmıştır.

Ayberk Palabıyık
6.02.2014 21:15:05
Ben avşasporlu bi futbolcuyum biz maclara gelmek için sabah 5 te kalkıyoruz ama niye kalkıyoruz bizi daha ligin başından düşürmüşler ilahi adalet var bu dünya da eminim o yerini bulur hasanbeysporun yaptığı Bu Şaibeyi federasyonun görmemezlikten gelmesi en acı durum bu işte hey gidi avşa heyyy kimse merak etmesin biz bu sene çok yüksek ihtimal düştük ama şuna inanın bu avşasporun dönüşü diğer takımları korkutur tıpkı 2 sene önceki avşaspor gibi....

Mertay Ortay
6.02.2014 21:12:44
Sayın kızıksalılar siz Sarıköye gelipte galibiyet alabileceğinizi mi sanıyorsunuz? Öyle artist artist buraya yorum atmalar değil, Evinizde Sarıköyspor size tek kale top oynamadı mı ? Kim neyin adaletinden bahsediyor? Avşaspor`a gelince , 4-0 dan 6-4 maç vermeyecek bir takım eğer ligde kalmak istiyorsa, Gelelim Hasanbeyspora, Hasanbeyspor Bu ligde liderken sezonun ilk yarısında Sarıköyspor Hasanbeyde O takımla başa baş futbol oynayıp Berabere kalıp Hasanbeysporu Liderlikten ettiğinde niye sesiniz çıkmadı da şimdi gelip burada şike muhabbeti yapıyorsunuz? O zaman işinize geliyordu, Şimdi işinize gelmiyor değil mi?

Tuzakçılı
6.02.2014 21:11:44
geçen yıl bizi harcadılar bu yıl avşaspor u harcıyorlar yazık vallahi yazık böyle federasyonunda. hasanbeye de yazık

Şeytan Mehmet
6.02.2014 21:10:36
Burada konuşan arkadaşların acaba hangisi Sarıköyspor - Hasanbeyspor maçını izledi ? Adamlar canını dişine takarak oynadı,çünkü istediler. Şimdi bu maça şike diyen arkadaşları Ocaklarspor-Avşaspor maçından sonrada burada görmek isterim. 600 Evler geçen sene düşme hattındayken Avşa yatmıştı bu takıma, bu senede 600 evler rahat pozisyondayken Avşaspora puan vermedi mi? Bunları neden görmüyorsunuz? Sarıköyspor sahaya şerefi için çıkmıştır ve canını dişine takarak haklı bir galibiyet almıştır, bilmeden konuşan arkadaşlar atıp tutmayacak gelip maçları izleyecek, kuru sıkı atmak en kolay iş , Saygılar .

fatih
6.02.2014 21:09:50
federasyon uyuma alenen şike yapılıyor göz yumuyorsun

ismail
6.02.2014 22:52:53
şeytan mehmet kardeşim sen Avşaspor - 600 evler maçını söylüyorsun sen git bi araştır maçtan sonra 600 evler takımında neler olmuş ocaklar yolunda kaç tane futbolcusunu otobüsten atmış hocası kaç tane futbolcusu takımı bırakmış bunları bi araştır ondan sonra gel burda yorum yap ondan dimi Avşaspor - 600 evler maçından sonra 600 evler futbolcuları soyunma odasında bir birlerine girdiler bilip bilmeden yorum yapmayın

HS
6.02.2014 22:53:38
600 Evler, Tayfun, Sanayi şampiyon olmak istiyorlarsa bizi yeneceklerdi. Sarıköy maçına herkeS işte olduğu için genç takımla çıkıldı ve 3 tane kırmızı kart cezası vardı. Sarıköy oynadı kazandı. Biz sene başından beri ilk baş hakemleri yenip sonra takımları yeniyoruz sesiniz çıkmıyor? Şampiyonuda biz belirlemiş olduk düşeni de kimse kusUra bakmasın oynayın kazanın..

Ayberk Palabıyık
6.02.2014 23:41:14
kımse bana bu macta şike olmadıgna dair iddialar yapmasın cunku 5 yasındakı cocugada izletsen o maçı şike oldugunu anlar geçen sene tuzakçıya oynanan oyunlar bu sene avşaspora oynanıyor daha önce de dedıgım gıbı bu sene avşaspor düşebilir fakat bu şikeli maçlara göz yuman bütün takımlar avşadan çok büyük bir şekilde cezasını alıcak kimse merak etmesin

Tarafsız Yorum
7.02.2014 10:31:45
Hasanbeyspor takımından darbe yiyipte burada ahkam kesen arkadaşlara lafım şudur ki;Maç saha içinde kazanılır,Oraya çıkan her futbolcu şerefi için oynar,Burada yaptığınız yargısız infazdır,Kimse sahaya kaybetmek için çıkmaz.Böylede oldu.Avşasporun Edincikspor maçından sonra düşürülmesi esastı,çünkü hakeme fiziki müdahale vardı,Ama federasyon sesini bile çıkarmadı.Bunları görmezden gelipte bizim canımız kanımız futbolcu kardeşlerimize bu şekilde ithamda bulunmanız ne kadar doğru?

Şeytan Mehmet
7.02.2014 10:30:33
İsmal kardeş o zaman adamını atmıcak puanını alacak çıkacak maçını oynayacak. Geçen hafta hakeme kim yumruk attıda 20 maç men cezası yedi adam gibi herkes işini yapıcak biz amatörüz mücadele veriyoruz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz fakat her zaman işler yolunda gitmiyor ne yani şimdi Hasanbey Sarıköy`e yenildi diye küme mi düşürelim ?

ismail
7.02.2014 11:14:35
ismini belirmeyen kardeşim hakeme fiziki müdahale sonucu hangi takım bi alt küme düşürülmüş bi araştırsana sen Edincikspor - Avşaspor maçını izleseydin neler olduğunu anlardın. Arkadaşımız öyle bir hareket yaptı bunun sayesinde cezasınıda aldı...

Ahmet ÜSTÜN
7.02.2014 13:05:38
Sarıköylüler Hasanbeyliler Buraya Gelip Boş Boşş Yorumlar Atmayın... Kim Kime Ne Kadar Para Verdi? Kim Kimden Ne Kadar Para Aldı? Bana Bunlardan Bahsedin.. AvşaSpor Küme Düşsün 1 Sezon Sonra Yine 1.Amatöre Gelcek Hepiniz Rahat Olun.. O Zaman Hepinize Neyin Ne Olduğunu Teker Teker Anlatcaz..

Tarafsız Yorum
7.02.2014 19:07:03
İsmail Kardeşim , Geçen sene Tuzakçıspor ne diye düşürüldü o zaman ? Sen bana diyorsunki Edincik - Avşa maçını izledin mi diye , Buradaki hangi ADAM Sarıköyspor-Hasanbeyspor maçını izledide karalama yapıyorlar?O zaman herkes boşa konuşmasın,önce maçları izlesinler,sonra tarafsız yorum yapsınlar...

ismail
8.02.2014 18:00:39
İsmini belirtmeyen kardeşim tuzakçıspor neden düştü bilmiyorsun ben açıkça anlatayım sana tuzakçı-sarıköy maçında yenilen düşüyordu son dakikada tuzakçısporun verilmeyen golu yüzünden futbolcu arkadaşlarımız hakeme fiziksel müdahale etti. bunun sonucunda Fedarasyon tuzakçısporu 3-0 hükmen mağlup saydı ve sarıköysporuda 3-0 hükmen galip saydı hakeme fiziksel müdahale var diye düşmedi takım hangi ligde görülmüş fiziksel müdahalede takım düşürüldüğü eğer öyle bir şey olsaydı süper ligden galatasarayda beşiktaşda düşerdi.

hasanbeyli futbolcu
18.02.2014 19:43:51
herkes ne boş boş konuşuyor burda neyin kafasını yaşıyosunuz ben o maçta sarıköy e karşı oynadım 21 yaşındayım takımın en büyük 2 kişisinden biriyim en büyüğü 22 yaşındaydı herkes iş te çalışıyor üstelik iyi olan gençlerimizdende 3 kırmızı kart cezalısı vardı önceki sanayi maçından maçta elimizden geleni yaptık 28 senedir var buu kulüp tarihinde şike yoktur tayfun spor bize yatın diyodu ama biz ne yaptık cıktık adam gibi oynadık yendik o zaman neden kimse birşey demedi hasanbey basit lokma değildir her sene kafaya oynar hepsi de hasanbeyli gençlerden oluşur takımın sarıköy maçında da iyi oynayan kazandı maçın çarşamba olması sonucu böyle yaptı açıkcası kimse yoktu kimse kafasına göre yorum yapmasın burda.maçı izleyen bilir. ayrıca sarıköy son maçlarının hepsini kazandı o zaman kızıksa da şike yaptı diğer takımda şike yaptı yendikleri. ve son kez şunu unutmayın hasanbeyspor hayatta şike yapmaz karaktersiz değiliz biz

  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false