Sarıköy ona ağladı.

Sarıköy ona ağladı.

Geçirdiği Kalp Krizi sonucu vefat eden Rüzgar tribünü teknikeri Sinan Sezer Sarıköy'de toprağa verildi.

Uluslararası Enerji kuruluşu Fieldcore Services Solition'da Elektrik teknikeri olarak çalışmakta olan Gönen, Sarıköy eşrafından Sinan Sezer (32) izinli olarak geldiği evinde geçirdiği kalp yetmezliği sonucu vefat etti.

Çevresinde sevilen kişiliği ile tanınan bir kız çocuğu babası Sinan Sezer'in beklenmedik vefatı Sarıköy'de şok etkisi yaptı. Sevenlerini yasa boğan acı haber Sarıköy'de çabuk duyuldu. Vefatın ardından Gönen Cumhuriyet savcılığı tarafından başlatılan soruşturma ve kesin ölüm raporu tanzimi için gönderildiği Bursa Adlli Tıp kurumundan verilen kalp yetmezliği raporu ardından genç teknisyen Sinan Sezer'in cenazesi bugün ikindi namazını müteakıben, Sarıköy çarşı camiinde kılınan cenaze namazı sonrası ebedi istirahatgahına defnedildi.

Montaj, bakım ve onarım için çıktığı metrelerce yükseklikteki rüzgar gülleri üzerinden sevenlerini selamlayan paylaşımlar yapan Sinan Sezer, beklenmedik vefatı ile dostlarını derinden hüzne boğarken, sevenleri onu artık bulutların üzerindeki paylaşımları ile hatırlayacak.



Cenk aydın
28.12.2019 13:05:38
Merhaba Sinan benim kardeşim gibidir Açımız taze çalıştığı şirket ismini yanlis yazmışsınız FİELDCORE SERVİCES SOLİTİON da çalışmaktadır düzeltirseniz sevinirim teşekkürler

Ahmet koca
28.12.2019 15:33:35
Allah rahmet etsin mekanı cennet toprağı bol olsun Rabbim ailesine kızına sevenlerine sabır versin bu genç yaşda gidişin bizi derinden üzdü kardeşim

Anahtar Kelimeler: Sarıköy ağladı.
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli