Sarı’dan vergi dairesi açıklaması

Sarı’dan vergi dairesi açıklaması

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı: “Yasaları uyguladıklarını söyleyenler, yasalara öncelikle kendileri uymak zorunda”

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, “Yasaları uyguladıklarını söyleyen devlet makamları yasalara öncelikle kendileri uymak zorundadır” dedi.

Sarı, Erdek Vergi Dairesi’nin girişine duvar ördürmesiyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Siz, madem ki yasaları uygulamak adına vergi borcu nedeniyle otomobilimi bağlıyorsunuz, öyleyse yasa ve yönetmeliklere kendiniz de uyacaksınız. Altı bloktan oluşup Kemal Balıkesir Caddesi’ne cephesi bulunan binaya giriş kapısı, dedemden kalma bir zeytinlik olup tapusu bizdedir. Yani aileme ait arazi içindedir. Bu binanın giriş kapısının bu durumuimar planına aykırıdır. Üstelik imar barışından yararlanmak için hiçbir başvuru da yapılmamıştır. 1980’li yıllardan beri bu şekilde, yasalara aykırı kullanılan bu bölge hakkında gerekli yasal işlemi yapmak görevimizdir.”

KILIÇDAROĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Erdek Belediye Başkanı Sarı, Ankara’ya giderek CGP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Sarı, Kılıçdaroğlu’nu ziyaretiyle ilgili olarak şu bilgiyi verdi:

“Sayın genel başkanımız ile çok sıcak ve olumlu bir görüşme yaptık. Geçtiğimiz aylarda kendisine karşı Muharrem İnce’ye karşı verdiğim destek nedeniyle özür diledim. Gayet olgun bir şekilde, ‘Siyasette olur böyle şeyler’ yanıtını aldım. Erdek ile ilgili bazı bilgiler de aktardım. Çok yararlı bir görüşme oldu.”

ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: vergi dairesi açıklaması
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı