Sarı´dan din uyarısı

Sarı´dan din uyarısı

Hüseyin Sarı: ?Kimse dini siyasete alet etmesin? ?Belediye personeline maaş vermek için alacağımız banka kredisini bile engellediler?

?Millet ittifakı? Erdek Belediye Başkan adayı Mimar Hüseyin Sarı, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Sarı, Bu akşam Gümüşhaneliler derneğinden Erdeklilere seslendi.

Daha önce sürekli açık veren Erdek Belediyesi bütçesinin gelir-gider dengesini beşinci yıl sonunda dengelediklerini belirten Sarı, ?Belediye personelimize aylardır maaş ödeyemiyoruz. Belediye meclisimizde, bir Ak Partili´nin ret oyuna karşın belediye personelimize maaş ödemek için bankadan kredi çekme kararı çıkmıştı. Ancak seçime gidildiği için bu kredinin çekilmesini engellediler. Hangi partiden olursanız olun, eğer personele verilecek parayı engelliyorsanız, bunu doğru bulmak mümkün değildir?? dedi.

Hüseyin Aysan´ın belediye başkanlığı döneminde Erdek Belediyesi´nin borçlarının neden kapatılmadığını soran Sarı, şunları söyledi:

?Hüseyin Aysan, 1,5 yılda by-pass oldu. Turan Gün, maazallah belediye başkanı seçilse inanın bir ayda ölür. Çünkü sıkıntıya gelemez. O, faizle geçinir. Bir iş kurup da, 40 kişiye ekmek verir mi? Malum, tarihi eser konusu da var. Onu, yıllardır bir çay bahçesinde çay içerken gördünüz mü? Bunlar, seçime bir ay, 45 gün kala cenazelerde boy gösterirler. Onları nişanda, düğünde gören var mı? Hatta birinci derece akrabalarının düğünlerine bile zor giderler. İşte bunu bilen ve beş yıldır AK Parti tarafından cezalandırıldığımızı gören Erdekliler, benim arkamda dimdik duruyorlar.?

/resimler/2019-3/28/0740133155732.jpg

            KİMSE DİNİ KULLANMASIN

Müslümanlığı çok iyi bildiğini, ancak dini hiçbir zaman siyaset aracı olarak kullanmadığını vurgulayan Sarı, şöyle konuştu:

?Şimdi de Fatiha suresi ile alay ettiğim yalanını söylüyorlar. Böyle bir şey olabilir mi? Siz onu, geçmişte ?Bakara-Makara´ diyen eski bakanlarınıza söyleyin. Ben, namazı gösteriş için kılmam. Namaz kılarım, kimse göremez. Hayır, yaparım, göstermem. Şimdi size soruyorum. Geçmişte, ?Ülkücüler Fatiha bilmez´ diyen kimdi? 17-25´ten kimler söz ediyordu? Bu iktidarın, 17 yılda yol, köprü yaptığını söylüyorlar. Bunları vatandaştan topladıkları vergilerle değil, ülkemizin gelecek 30 yılını ipotek altına alarak yaptılar. Hastane yapıyorlar, bunları yaptırdıkları kişilere hasta garantisi veriyorlar. Hiç hasta garantisi verilir mi??

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın, bu göreve seçildikten sonra kamuoyuna yaptığı, ?Bir defaya mahsus bana saygısızlık ve hakaret edenleri affediyor ve davalarımı geri çekiyorum? açıklamasını Erdeklilere izleten Sarı, şunları söyledi:

?Bir tek benim davam geri çekilmedi. Sayın Cumhurbaşkanı sözünün eridir. Yalan söylemez. Bu talimatına uymayarak kendisini yalancı duruma düşürenlerden mutlaka hesap sormasını bekliyorum.? 

/resimler/2019-3/28/0740577531347.jpg

Millet İttifakı Erdek Belediye Başkan adayı Mim. Hüseyin Sarı´nın akşam gerçekleştirdiği Gümüşhaneliler lokali konuşmacı meydan mitinglerini aratmadı.

Başkan Sarı için sıradan olagan bir seçim çalışması olan akşamki Gümüşhaneliler lokali konuşmasında sıradanlık değişmedi, yine cadde ve sokaklar doldu, trafik tıkandı.



Anahtar Kelimeler: Sarı uyarısı
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu