Sarı´dan değerlendirme ve beklentiler

Sarı´dan değerlendirme ve beklentiler

Erdek Ticaret Odası Başkanı Sarı: ?Oda seçimlerinde hiçbir adayın yanında değilim?

Erdek Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mimar F. Özlem Sarı, ?Bandırma Manşet?e, canlı yayında, Erdek´le ilgili çeşitli konulardaki düşüncelerini açıkladı.

Ballıpınar Mahallesi ağırlıklı yetiştirilen mor soğan ve Marmara mermerine coğrafi işaret alınması konusunda son aşamaya girildiğine dikkati çeken Sarı, ?Sanıyorum, mart ayı içinde bu işaretleri alırız? dedi.

Erdek turizminin artık hizmet kalitesine yönelmek zorunda olduğuna dikkati çeken Sarı, ?Erdekli turizmciler artık bu işi ikinci bir iş olarak görmekten vazgeçmelidirler. Turizm öyle Haziran 15´te başlayıp eylülde bitecek bir sektör olarak görülmemelidir. Turizm, 12 ay boyunca hizmet sunulma noktasına getirilmelidir? diye konuştu.

      ODA BAŞKANLIĞINA ADAYIM

Nisan ayı içinde gerçekleştirilecek genel kurulda Erdek Ticaret Odası başkanlığına yeniden aday olacağını açıklayan Sarı, ?Bu kurumun başkanlığı çok önemli. Öyle ikinci bir görev olarak düşünülmemeli. 7-24 çalışmayı gerektiriyor. Bu görevi büyük bir heyecan ve sorumluluk duygusu içinde yerine getirmeye çaba harcıyorum? değerlendirmesinde bulundu.

/resimler/2018-1/15/2211575936849.jpg

HİÇBİR ADAYIN YANINDA DA KARŞISINDA DA DEĞİLİM

Sürmekte olan esnaf odaları seçimleri için bazı başkan adayları tarafından yayılmaya çalışılan ?Özlem Sarı beni destekliyor? şeklindeki söylentilere tepki gösteren Sarı, şunları söyledi:

?Hiçbir başkan adayının yanında da, karşısında da değilim. Ancak seçilen bir başkan ve yönetim kurulunun her zaman yanında olurum. Bu nedenle kimse benim, kendisini desteklediğim söylentilerini yaymasın. Seçimler öncesinde tüm adaylara eşit uzaklıktayım.? Önder BALIKÇI



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli