Sarı Lacivertlilerin yeni yönetimi ilk ziyaretini fenerıum'a gerçekleştirdi.

Sarı Lacivertlilerin yeni yönetimi ilk ziyaretini fenerıum

Seçkin Avcı Başkanlığındaki yeni Fenerbahçeliler derneği yönetimi, görev bölümü sonrası ilk ziyaretini Liman AVM'de faaliyet gösteren Fenerıum'a gerçekleştirdi.

Bandırma Fenerbahçeliler Derneği, bugün Bandırma Liman AVM’ de bulunan, Fenerıum Mağazasını ziyaret etti.
Bandırma Fenerbahçeliler Derneği olarak ilk etkinliğini, Bandırma Liman AVM’ de bulunan, Fenerıum Mağazasına gerçekleştirirken, ziyarette; Bandırma Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Seçkin Avcı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Gökhan Arslan, Sina Öz ve Berker Tosun'un yanı sıra, eski yönetim kurulu üyesi Recep Özinanç ’ta bu etkinlikte hazır bulundu.
Başkan Seçkin Avcı; “Yeni yönetim olarak, ilk startımızı Fenerıum mağazamızdan vermek istedik. Bizi ağırlayan ve güzel bir misafirperverlik örneği sergileyen, Fenerıum Mağazası işletmecisi, Tamer Çalı’ya teşekkür ederim. Bundan sonra hep birlikte Fenerbahçe’nin, Bandırma’da daha fazla tanınması, daha farklı organizasyonlarda birlikte hareket ederek, önemli sosyal sorumluluk projelerine, imza atacağız” dedi.
Bandırma Fenerbahçeliler Derneğinin, Fenerbahçe markalı ve armalı ürünlerinden, Başkan ve Yöneticiler kendilerine ve yakınlarına, sarı-lacivert Fenerbahçe formaları, eşofman ve diğer ürünlerden satın alarak,  hem Fenerbahçe’ye katkı hem de, fenerıun işletmesi ile tanışmak adına önemli bir misyon da yüklenilmiş oldu.
Fenerıum Mağazası İşletmecisi, Tamer Çalı’ da Bandırma Fenerbahçeliler Derneğinin, kendilerini ziyaret etmelerinden memnunluk duyduğunu, bu vesileyle diğer projelerde de, birlikte hareket edeceklerini belirterek, Başkan Seçkin Avcı ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı