Sarı, BGC’de

Sarı, BGC’de

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı: “Bir gün bile gecikmeden milletin önüne sandık gelmeli”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, “Bandırma Gazeteciler Cemiyeti”ndeki canlı yayına katıldı.

Sarı, “Bandırma Manşet” ve “Velhasıl” gazetelerinin canlı yayınında çeşitli konular hakkında düşüncelerini açıkladı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün yerine Bekir Bozdağ’ın getirilmesini değerlendiren Sarı, “Bu ülkeye Adalet Bakanı değiştirerek adalet gelmez” dedi.

Ülkemizde bir gün bile gecikmeden seçim kararı alınmasının gerektiğine işaret eden Sarı, şunları söyledi:

“Çırpındıkça daha çok batan bu siyasi iktidar seçim sandığını mutlaka milletin önüne koymalıdır. Çünkü her geçen gün daha kötüye gidiyor. İlk seçimde iktidara gelerek ülkemizi bir mirasyedi gibi yöneten bu iktidardan kurtulacağız.”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin, başta Bandırma, Erdek, Gönen ve Manyas olmak üzere CHP’li belediyelere hiçbir destek vermediğine dikkati çeken Sarı, “Demek ki bu onlar için siyasi bir tercih” diye konuştu.

Sarı’nın, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti’ndeki canlı yayın sırasında yanında Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Metin Ok, CHP Balıkesir İl Disiplin Kurulu Üyesi Metin Özcan, CHP Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pınar Yahşi ve CHP Balkan Masası Balıkesir Sorumlusu Ali Çalışkan da hazır bulundu.    ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler:
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı